Ayrılırken beni babamı aramakla tehdit eden erkek arkadaşım geri dönmek istiyor?

killerbeauty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
357
240
33
30
Gerçekten çok sinir oldum.Yolu gösterdim kendisine onu istemediğimi söyledim ama defalarca arıyor yaşadığım yere geleceğini söylüyor. Maalesef adresim var onda. Ve gelir de öyle hırslı bir insan.Bana ayrılırken zaten ben istemiyorum bunu sen de biliyordun diyen bir insanı tabiki kabul etmedim ve etmicem de. Siz olsanız sizi ayrılırken babanı ararım bak diye tehdit eden bir adamla nasıl baş ederdiniz dönmek istediğinde neler söylerdiniz? Ki ben bu adam için aileme karşı durdum babamla olan sorunlarımı anlattım zaten o da kendiliğinden şahit olduğu için anlatmak durumunda kaldım öyle diyeyim. O da ayrılırken bunu söyledi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Asla taviz verme bırak arasın tehtitlerine boyun eğersen kurtulamazsın böyle biriyle ömür geçmez. Şimdi bunu yapan ileride neler yapar kim bilir

Aileniz biliyor diye anlıyorum yazdıklarınızdan. Direkt söyleyin rahatsız ediliyorum diye, ilgili şahsa da hiç korktuğunuzu belli etmeyin. Eğer tehditleri cinsel yönde vs ise ve bunu aileniz bilmiyorsa iftira atacağını söylüyor korkuyorum size yalanlar söyleyecek diye diyerek önden yolunuzu yapın

Muhatap olmam gelirse gelsin, kuzenlerimi/arkadaşlarımı toplamaktan polise vermeye kadar her şeyi yaparım öyle bir hata yaparsa da . Güçlü durun azıcık , bir zargananın iki tane maganda lafına hemen titremeyin

İlk önce numarasını engelleyebilirsiniz
Yazışmalar varsa silmeyin delil olarak kullanırsınız
Ve en son dayaktan öldüreceklerini bilsem aileme söyler milleti üstüne kışkırtırdım
Gözü dönmek hırs neymiş görsün zevzek

Ergenlik zamanımda vardı böyle biri
Karakolluk olmuştuk hatta
Uzaklaştırmalar falan
Nişanlanmıştı hala yazıyordu
Asla cevap verme onu bile umut sanıyor böyle tipler
Engelle her yerden hiçbir şey yapamaz

Aileniz biliyor diye anlıyorum yazdıklarınızdan. Direkt söyleyin rahatsız ediliyorum diye, ilgili şahsa da hiç korktuğunuzu belli etmeyin. Eğer tehditleri cinsel yönde vs ise ve bunu aileniz bilmiyorsa iftira atacağını söylüyor korkuyorum size yalanlar söyleyecek diye diyerek önden yolunuzu yapın
Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Direk polise git.
Baktın evine geldi, hemen polisi ara çektir karakola şikayetçi ol.

İnsanlar kocalarına eyvallah etmiyor. Polise gidiyor, uzaklaştırma alıyor. Bu sülüğe herşey mübah camı açar imdat sapık diye bağırırım.
Görsün bakalım kim yaman bide çekeceksin atacaksın twitere rezil rüsva edeceksin.

Direk polise git.
Baktın evine geldi, hemen polisi ara çektir karakola şikayetçi ol.

İnsanlar kocalarına eyvallah etmiyor. Polise gidiyor, uzaklaştırma alıyor. Bu sülüğe herşey mübah camı açar imdat sapık diye bağırırım.
Görsün bakalım kim yaman bide çekeceksin atacaksın twitere rezil rüsva edeceksin.
Elimde sopa ile aşağı inip olay çıkartırım sanırım :)

Gerçekten çok sinir oldum.Yolu gösterdim kendisine onu istemediğimi söyledim ama defalarca arıyor yaşadığım yere geleceğini söylüyor. Maalesef adresim var onda. Ve gelir de öyle hırslı bir insan.Bana ayrılırken zaten ben istemiyorum bunu sen de biliyordun diyen bir insanı tabiki kabul etmedim ve etmicem de. Siz olsanız sizi ayrılırken babanı ararım bak diye tehdit eden bir adamla nasıl baş ederdiniz dönmek istediğinde neler söylerdiniz? Ki ben bu adam için aileme karşı durdum babamla olan sorunlarımı anlattım zaten o da kendiliğinden şahit olduğu için anlatmak durumunda kaldım öyle diyeyim. O da ayrılırken bunu söyledi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Babama söylerdim. Bana kızar ama beni de kimseye ezdirmez

Back
X