- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
Bizde 10.yılımızda evlendik.Lakin eşim herzaman beni yatıştırır üstüme titrerdi.Elini tutmaya utanan adam nasilda kufur etmeye utanmio.Bence kuzeniniz bunu bi düşünsünMerhaba kızlar konuyu kuzenim icin açıyorum. Şuan yanında okuyacak.fikirlerinize cok ihtiyacı var.kuzenimin 10 yıllık ilişkisi var. Arada ayrılıklar cok oldu 1 yıllık 2 yıllık aralıklarla tekrar baristilar derken 10 yıl oldu. Çocuk elini tutmaya bile yeltenmeyen biri.kuzenim tutuyormus ilk elini ve çocukta utanuyormus. Sorun şu cocuk her ayrilista cok agir küfürler yazıyor kuzenime.sonra aradan aylar geçiyor kuzenim mesaj atıyor mesala çocukta ilk günkü masumiyetle hiçbişey olmamış gibi sevdiğini söylüyor ve evlenelim diyor.sizce bu küfürü neden yapıyor. Ayrılmayı gururuna yediremiyor mu yoksa kendini oyle mi rahatlatiyor. İlişkiye bitiren taraf hep kuzenim oldu.3 4 defa aydılar.dun yine ayrılmışlar yine küfür kıyamet olmus :)
Not:Çocuk normalde küfür hiç kullanmiyormus bir defa bile duymadım diyor. Ve aileside cok düzgünmüş. Sadece ayrılırken cildriyormus sinirden