daha önce 2-3 günlüğüne küsüp görüşmemiştik sadece.hiç ayrı yaşamamıştık.hem ozaman çocuk yoktu.şimdi minik kuşum var.biricik yavrumm.tek varlığım herşeyim.tek isteğim şu kısacık hayatta minik kuşuma güzel bir yuva huzurlu mutlu eksiklik yaşamayacağı bir aile vermekti.ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ailem istememişti onu eşim istemişti.sonra kız olduğunu öğrenince neden erkek değil diye bozulmuştu pislik.sadece ben koşulsuz kabul etmiştim yavrumu.obenim tek dünyam.bundan sonra hayatımı onun için yaşamayı istiyorum ben her anne gb.oyüzden bukadar düşünmem yoksa bana bukadar acılar yaşatan adamı 1 dakka tutmam.kendi ayakları üstünde duran biriyim.hayatta çok baskın bir insanım.ama işte ne hallere düştüm.kimse bana olmaz demesin. hiç belli olmuyor.ama kendime çok kızdığım bi konu bile bile baştan yanlış insan seçtim..çok yanlış..
Son cümlen zaten bu evliliğe olan bakış acını acıklıyor arkadaşım .
bende bole biri ile evliydim sonunda boşandım , ve onsuz en azından evladım ve ebn daha huzurluyuz , sürekli bağıran çağıran , huzursuzluk ve kavga cıkarmak için uğraşan birileri yok etrafımızda ...
Sana bir kere o el kalktıysa inan bana bundan sonraki her tartışmada kalkacaktır .Evladının senin sürekli olmasa bile arada dayak yediğini görmesi, ilerde bunu kanıksaması içten bile değil , kendi evliliğinde dayak yediği zaman bilinç altı annemde yiyordu demekki olabilir deyip boyun eğmesi olası..
Ben Psikolog ile konuştuğumda ( benimde bir oğlum var ) bunu kanıksayıp normal algılar ve ilerde evliliğini etkiler demişti .
Açıkçası evladımın şiddet dolu bir evde buyumesine gönlüm razı gelmedi .
evlenene kadar babam bana değil bir fiske , kotu söz bile söylememişti.Ama evlenince aşağılanma dayak küfür hepsi ile tanıştım .
Boşanmaz zor bir süreç bunuda belirteyim özellikle bir an geliyor yapılanları bir an unutup iyi şeler aklına geliyor , hatta bir an naasıl olur biz nasıl boşanırız gibi arabeske bile bağladığım anlar oldu .
Ama evladım ve kendim için en dogru olanı yaptım ,
sen sevdiğine el kaldırabilirmisin bunu sor kendine ? Sana burda yazarken anladımki bir kez daha doğru kararı vermişim .
Ama senin için hakkında hayırlısı olsun ...Belki terapi alarak bu şiddet duygusunu eşin yönetmeyi öğrenebilir ? Tabi bu fikri nasıl karşılar bilemiyorum.