- Konu Sahibi _Aquarius_
-
senin güvenin inancin yok bu iliskide belli hala daha niye sürdürüyorsunki?
Senin ona karsi olan zaafinida kullaniyor maalesef
Hatalarini her firsatda yüzüne vuran adamdan ne bekliyorsun bence cok ciddi bir sorun ileride canini dahada yakar.
sana saygisi yok öte yandan yok öpmüyorsun tripleride sana daha daha yakin olmak olmasindiye düsünüyorum
Seven adam senin o davranislarini gördükce üzülüp care bulmak icin gayret gösterir ve gönlüü almaya calisir öyle degilmi canim?
bence en güzel care tek basina mutlu huzurlu hayata devam etmek
daha daha yakın olmak istemesinden demeni anlamadım canım( ona bu gece son sansı verdim ve o aramadan asla aramıycam...ne kdar sevsem de canım cok yanıyor göz göre göre salaklık olur bu değil mi
kisacasi bu adama (erkeklere) güvenme.öpmek sarilmak senin arzuna kalmis onun bu konuda bozulmak da neyin nesihosuma gitmedi.sen üzüldükce seni dahada hirpalamis cok kirici tavirlar insan sevdigini gözünden bile sakinir.
Bence madem o son sansi verdin o firsati sana olan sevgisini sana göstersin inandirsin sen tatmin olana kadar
üzüntü zorlanma bir ilişkide olmamalı.kız evi naz evi ilk aşamada peşinden koşturmuş olman çok normal.ne yani her kese anında evet demek zorunda mıyız.ölçersin.tartarsın.araştırırsın beğenirsen olur dersin.yok peşinde koşturmuş,şimdi o çektiriyomuş.bunun adı sevgi değil.üniversitede böylelerine poposu kalkmış derlerdi.yüz verdin ya kendini birşey zannetme halleri.kendilerine yol verilmelidir.layıklarını bulmaları dilekleri eklenerek.arkasından da üzülmeyin lütfen.tahmin etmediğiniz çok pislikleri çıkabilir böylelerinin.evlenilecek kişi 5 yaş büyük tahsilini bitirmiş işini kurmuş edebli ahlaklı sağlam duran biri olmalıdır.böyleleri az.ama rota belli olursa böyle birinin karşına çıkma ihtimali artar.biz çok iyi niyetli oluyoruz.ama bazı insanlar onun balı bunun pekmezi şunun şekeri diye tadılan çiçekler gibi bakıyorlar insanlara.yazık.umarım kanmaz ve iyi birini bulursunuz.birşey nasıl başlarsa öyle gider.üzüyorsa yolverin gitsin.bir ömür söz konusu böyle düşünün.
aynıı benii anlatmıssın aynı dertten bende muzdaribim hic cekilmior gercekten seni cok iyi anlıorum ben ayrılmayı cok düsündüm ama olmadı cok üzücü bi durum gercekdenn :84:
askerde canımm benimkiisık sık konusmuyoruz öyle üstüne gitmiyorumbgun bi kere aradı bilior musun gece de böyle güzel bi söz söyledim çok hosuna gitti bilmiom daha ne yapıcam ama sen gitme üstüne bırak o arasın..peşinden koşmak onlara daha tatlı geliyor anladım...inan o zaman cok tatlı konusuyor telefonda :) hiç aşkım falan sevgi sözcügü demedim o nasıl söylüyor böyle aramayınca...sen de böyle dene bakalım inşallah düzelirsiniz ya...ayrılıklar olmasın 17:
askerde canımm benimkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?