- Konu Sahibi _Aquarius_
Arkadaşlar herkese iyi geceler,2 yakın süren bir ilişkim var.Erkek arkadaşımla son 4 aydır çıkmaz durumdayız...onun ilgisizliği..geçmişte yaptıgım hatalar,annemin onu istememesi vs...bir aydan az bir sürede askere gidicek.son aylarda askerlik psikolojisine sıgınıp benim çok canımı yakıyor
( ve bu giderek çekilmez hal aldı
ben alttan aldıkça o daha cok üzüyor hırpalıyor beni...ilk zamanlar peşimden çok koştu,sonra kendine baglayınca bi geri çekildi..roller değişti yani..sürekli yaptıgım hataları yüzüme vuruyor böyle olunca da ben de yakınlaşmak istemiyorum haliyle...beni öpmüyorsun sarmıyorsun falan diyip duruyor...o kadar acı çekiyorum gene de seviyorum ama içimden onu sarmak gelmiyor...sizce haksız mıyım?..
beni nasıl sevdigini biliyorum ama son zamanlarda göstermemeye basladı...çok rahatsız edici...güveniyorum sana çok diyor o yüzden çok sık da mesajlaşmıyoruz yeni çıkmaya başlayanlar gibi...bundan rahatsız değilim tbiki ama bazen oluyorum
(
kafam çok karısık
gerçekten hiç bu kadar cıkmaza girmemiştim..ben yaptıgım hataları kabul etmeme ragmen yüzüme vuruyor..bugun bi süre görüşmeyelim dedim ona,bi süre sonra aynı konusmada ne kadar sürcek görüşmememiz diyor...sizce ne yapmaya calısıyor?biraz fikir verirseniz cok rahatlıyacağım
( finallerim de var onu mu düşüneyim kendimi mi per perişan oldum yemin ederim...
beni görmek istemiyormus ben ona zamanında sarılmadım öpmedim diye...o bursada ben izmirdeyim...verdiğim tepki sizce yerinde mi?cok da yufka yürekliyim hiç kıyamıyorum bunu cok iyi kullanıyor.
kusura bakmayın cok yazdım ama çok yalnızım çaresizim...

beni nasıl sevdigini biliyorum ama son zamanlarda göstermemeye basladı...çok rahatsız edici...güveniyorum sana çok diyor o yüzden çok sık da mesajlaşmıyoruz yeni çıkmaya başlayanlar gibi...bundan rahatsız değilim tbiki ama bazen oluyorum

kafam çok karısık

beni görmek istemiyormus ben ona zamanında sarılmadım öpmedim diye...o bursada ben izmirdeyim...verdiğim tepki sizce yerinde mi?cok da yufka yürekliyim hiç kıyamıyorum bunu cok iyi kullanıyor.
kusura bakmayın cok yazdım ama çok yalnızım çaresizim...