Ayrılma Vakti Geldi mi?..

_Aquarius_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
180
0
0
Diğer
Arkadaşlar herkese iyi geceler,2 yakın süren bir ilişkim var.Erkek arkadaşımla son 4 aydır çıkmaz durumdayız...onun ilgisizliği..geçmişte yaptıgım hatalar,annemin onu istememesi vs...bir aydan az bir sürede askere gidicek.son aylarda askerlik psikolojisine sıgınıp benim çok canımı yakıyor :(( ve bu giderek çekilmez hal aldı:(ben alttan aldıkça o daha cok üzüyor hırpalıyor beni...ilk zamanlar peşimden çok koştu,sonra kendine baglayınca bi geri çekildi..roller değişti yani..sürekli yaptıgım hataları yüzüme vuruyor böyle olunca da ben de yakınlaşmak istemiyorum haliyle...beni öpmüyorsun sarmıyorsun falan diyip duruyor...o kadar acı çekiyorum gene de seviyorum ama içimden onu sarmak gelmiyor...sizce haksız mıyım?..

beni nasıl sevdigini biliyorum ama son zamanlarda göstermemeye basladı...çok rahatsız edici...güveniyorum sana çok diyor o yüzden çok sık da mesajlaşmıyoruz yeni çıkmaya başlayanlar gibi...bundan rahatsız değilim tbiki ama bazen oluyorum :((

kafam çok karısık:( gerçekten hiç bu kadar cıkmaza girmemiştim..ben yaptıgım hataları kabul etmeme ragmen yüzüme vuruyor..bugun bi süre görüşmeyelim dedim ona,bi süre sonra aynı konusmada ne kadar sürcek görüşmememiz diyor...sizce ne yapmaya calısıyor?biraz fikir verirseniz cok rahatlıyacağım:(( finallerim de var onu mu düşüneyim kendimi mi per perişan oldum yemin ederim...

beni görmek istemiyormus ben ona zamanında sarılmadım öpmedim diye...o bursada ben izmirdeyim...verdiğim tepki sizce yerinde mi?cok da yufka yürekliyim hiç kıyamıyorum bunu cok iyi kullanıyor.

kusura bakmayın cok yazdım ama çok yalnızım çaresizim...

senin güvenin inancin yok bu iliskide belli hala daha niye sürdürüyorsunki?
Senin ona karsi olan zaafinida kullaniyor maalesef :47:
Hatalarini her firsatda yüzüne vuran adamdan ne bekliyorsun bence cok ciddi bir sorun ileride canini dahada yakar.
sana saygisi yok öte yandan yok öpmüyorsun tripleride sana daha daha yakin olmak olmasin :57: diye düsünüyorum
Seven adam senin o davranislarini gördükce üzülüp care bulmak icin gayret gösterir ve gönlüü almaya calisir öyle degilmi canim?

bence en güzel care tek basina mutlu huzurlu hayata devam etmek:74:

senin güvenin inancin yok bu iliskide belli hala daha niye sürdürüyorsunki?
Senin ona karsi olan zaafinida kullaniyor maalesef :47:
Hatalarini her firsatda yüzüne vuran adamdan ne bekliyorsun bence cok ciddi bir sorun ileride canini dahada yakar.
sana saygisi yok öte yandan yok öpmüyorsun tripleride sana daha daha yakin olmak olmasin :57: diye düsünüyorum
Seven adam senin o davranislarini gördükce üzülüp care bulmak icin gayret gösterir ve gönlüü almaya calisir öyle degilmi canim?

bence en güzel care tek basina mutlu huzurlu hayata devam etmek:74:

daha daha yakın olmak istemesinden demeni anlamadım canım :(( ona bu gece son sansı verdim ve o aramadan asla aramıycam...ne kdar sevsem de canım cok yanıyor göz göre göre salaklık olur bu değil mi:50:

daha daha yakın olmak istemesinden demeni anlamadım canım :(( ona bu gece son sansı verdim ve o aramadan asla aramıycam...ne kdar sevsem de canım cok yanıyor göz göre göre salaklık olur bu değil mi:50:

kisacasi bu adama (erkeklere) güvenme.öpmek sarilmak senin arzuna kalmis onun bu konuda bozulmak da neyin nesi :19: hosuma gitmedi.sen üzüldükce seni dahada hirpalamis:25: cok kirici tavirlar insan sevdigini gözünden bile sakinir.
Bence madem o son sansi verdin o firsati sana olan sevgisini sana göstersin inandirsin sen tatmin olana kadar:34:

kisacasi bu adama (erkeklere) güvenme.öpmek sarilmak senin arzuna kalmis onun bu konuda bozulmak da neyin nesi :19: hosuma gitmedi.sen üzüldükce seni dahada hirpalamis:25: cok kirici tavirlar insan sevdigini gözünden bile sakinir.
Bence madem o son sansi verdin o firsati sana olan sevgisini sana göstersin inandirsin sen tatmin olana kadar:34:

bugun ben hiç aramadım sormadım akşam aradı böyle iyi konusuyor benimle ben ise hiç yüz vermedim öptüm bile dedi ama ben cvp vermedim biraz kıymet bilsin demi :(

fikirleriniz için ck sağolun,teşekkür ediyorum:16:

üzüntü zorlanma bir ilişkide olmamalı.kız evi naz evi ilk aşamada peşinden koşturmuş olman çok normal.ne yani her kese anında evet demek zorunda mıyız.ölçersin.tartarsın.araştırırsın beğenirsen olur dersin.yok peşinde koşturmuş,şimdi o çektiriyomuş.bunun adı sevgi değil.üniversitede böylelerine poposu kalkmış derlerdi.yüz verdin ya kendini birşey zannetme halleri.kendilerine yol verilmelidir.layıklarını bulmaları dilekleri eklenerek.arkasından da üzülmeyin lütfen.tahmin etmediğiniz çok pislikleri çıkabilir böylelerinin.evlenilecek kişi 5 yaş büyük tahsilini bitirmiş işini kurmuş edebli ahlaklı sağlam duran biri olmalıdır.böyleleri az.ama rota belli olursa böyle birinin karşına çıkma ihtimali artar.biz çok iyi niyetli oluyoruz.ama bazı insanlar onun balı bunun pekmezi şunun şekeri diye tadılan çiçekler gibi bakıyorlar insanlara.yazık.umarım kanmaz ve iyi birini bulursunuz.birşey nasıl başlarsa öyle gider.üzüyorsa yolverin gitsin.bir ömür söz konusu böyle düşünün.

üzüntü zorlanma bir ilişkide olmamalı.kız evi naz evi ilk aşamada peşinden koşturmuş olman çok normal.ne yani her kese anında evet demek zorunda mıyız.ölçersin.tartarsın.araştırırsın beğenirsen olur dersin.yok peşinde koşturmuş,şimdi o çektiriyomuş.bunun adı sevgi değil.üniversitede böylelerine poposu kalkmış derlerdi.yüz verdin ya kendini birşey zannetme halleri.kendilerine yol verilmelidir.layıklarını bulmaları dilekleri eklenerek.arkasından da üzülmeyin lütfen.tahmin etmediğiniz çok pislikleri çıkabilir böylelerinin.evlenilecek kişi 5 yaş büyük tahsilini bitirmiş işini kurmuş edebli ahlaklı sağlam duran biri olmalıdır.böyleleri az.ama rota belli olursa böyle birinin karşına çıkma ihtimali artar.biz çok iyi niyetli oluyoruz.ama bazı insanlar onun balı bunun pekmezi şunun şekeri diye tadılan çiçekler gibi bakıyorlar insanlara.yazık.umarım kanmaz ve iyi birini bulursunuz.birşey nasıl başlarsa öyle gider.üzüyorsa yolverin gitsin.bir ömür söz konusu böyle düşünün.

sevince insan malesef bazı gerçekleri göremiyor...ama artık cogu kişinin de söylediği gibi yol verme zamanı geldi de geçiyor sanırım...artık hiçbir çaba falan göstermiycem ben yapacağımı yaptım.bundan sonra herşeyin hayırlısı.teşekkür ederim cvbınız iiçin,zaman ayırıp yazdıgınız için.sağolun..

aynıı benii anlatmıssın aynı dertten bende muzdaribim hic cekilmior gercekten seni cok iyi anlıorum ben ayrılmayı cok düsündüm ama olmadı cok üzücü bi durum gercekdenn :84:

aynıı benii anlatmıssın aynı dertten bende muzdaribim hic cekilmior gercekten seni cok iyi anlıorum ben ayrılmayı cok düsündüm ama olmadı cok üzücü bi durum gercekdenn :84:

sık sık konusmuyoruz öyle üstüne gitmiyorum:( bgun bi kere aradı bilior musun:( gece de böyle güzel bi söz söyledim çok hosuna gitti:( bilmiom daha ne yapıcam ama sen gitme üstüne bırak o arasın..peşinden koşmak onlara daha tatlı geliyor anladım...inan o zaman cok tatlı konusuyor telefonda :) hiç aşkım falan sevgi sözcügü demedim o nasıl söylüyor böyle aramayınca...sen de böyle dene bakalım inşallah düzelirsiniz ya...ayrılıklar olmasın :((:17:

sık sık konusmuyoruz öyle üstüne gitmiyorum:( bgun bi kere aradı bilior musun:( gece de böyle güzel bi söz söyledim çok hosuna gitti:( bilmiom daha ne yapıcam ama sen gitme üstüne bırak o arasın..peşinden koşmak onlara daha tatlı geliyor anladım...inan o zaman cok tatlı konusuyor telefonda :) hiç aşkım falan sevgi sözcügü demedim o nasıl söylüyor böyle aramayınca...sen de böyle dene bakalım inşallah düzelirsiniz ya...ayrılıklar olmasın :((:17:
askerde canımm benimkii

Bir erkek için kendini üzdüğüne değmez
Erkekler zaten nankör yaratıklardır..
Biraz kendine zaman ayır , onu düşünme
Onsuzda mutlumusun bak bakalım..
Sonra kararını verirsin..
Ama bu arada onun üstüne düşme , telefonlarına cevap verme..

Son düzenleme:
Back
X