Ayrilmak ayrilmamak kararsizim.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sevimm77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
3
0
86
48
Slm arkadaslar
Ben 10 senelik evliyim 2 cocugum var
Evliliğim normal bir sekilde devam ediyor
Çokmu severek evlendim hayır
Eşim bana sevgisini zaten pek gösteremedi çok soğuk bir adam ne öper me sarilir ilişkiye gelince de çok isteksiz genelde benim tatafimdan geliyor hep....
Ama artık ben pes ettim yaklasmiyorum o da zaten şikayetçi degil ama nu sevgisizlik beni biktirdi ve şuan ne hissediyorum bilmiyorum.
..ve çok sık tartisiyoruz bazen onu sevmediğimi düşünüyorumemin değilim.. ...nirde eşli sevgilim var oda evli mutsuz arada telefonlasiyoruz önün ilgisi daha fazla benimle sorunlarımda daha ilgiliyi.. ..ben sırf çocuklar üzülmesin diye4 mutsuz sevgisiz bir hayat sürmek istemiyorum......benim durumumda olan varmı aranizda

Eşinizle konuşmayı denediniz mi. İlgisizliğinin sizi üzdüğünü, evliliğinizi yıprattığını. Belki farkında bile değildir adam. Evliliğiniz kurtarılma için bir şansı hak ediyor bence, birlikte aile terapisine gidebilirsiniz mesela.
Ayrıca eski sevgilinizle konuşmanız sizi iyice eşinizden soğutuyor gibi. 2 çocuğunuz varmış yapmayın bence. Hem de evli bir erkekle. Normal dostane konuşuyorsunuz anladığım kadarıyla ama çok riskli, ateşle oynamak gibi geldi bana bu. Siz nefsinize yenik düşmeseniz eski sevgiliniz düşebilir. Aranızda bir şey olmasa bile kendi evliliğinizden soğutabilir. Haddim değil ama evliliğiniz halen devam ediyorken konuşmanız çok yanlış geldi bana.
Evliliğinizi kurtarmaya çalıştığınız halde olmuyorsa boşanırsınız. o zaman sırf çocuklar için değil kendiniz için de bir şeyler yaparsınız. Mutlu olacağınız tercihler yaparsınız umarım. Hakkınızda hayırlısı.

Gidiyorum danismana ama kafam karışık yinede emin değilim eski sevgilime gelince onunla aramada ayrı bir nag var o bana hep destek oldu oda mutsuz ve ayni durumda olmasına rağmen....kurtarmami istiyor evligimi....

Gidiyorum danismana ama kafam karışık yinede emin değilim eski sevgilime gelince onunla aramada ayrı bir nag var o bana hep destek oldu oda mutsuz ve ayni durumda olmasına rağmen....kurtarmami istiyor evligimi....

Benim algıladığım o şekilde. Eski sevgiliniz sonuçta, geçmiş zaman da olsa birşeyler hissettiğiniz biri. O evliliğinizi kurtarmaya çalışırken siz onun ne kadar iyi niyetli olduğunu düşünürsünüz, eşinizle kıyaslarsınız. Bu durum da sizi eşinizden soğutabilir ve objektif karar vermenizi engeller. Eski sevgilinizle hiçbir şekilde iletişim kurmamanız bana daha doğru geliyor. Kafanızda net bir karar verdikten sonra görüşseniz de şu aşamada sizi daha çok yorar diye düşündüm.
Hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…