3.5 yıllık evliyiz bir kızım var ve 5 aylık hamileyim ..kocamla evlendiğimizden beri ufak tefek tartışmalarımız olıyordu en küçük şeylerden düzelir dedim olmıyor ortada birşey Yokken yine kavga içinde oluyoruz. Artık sorun ben de mi diye düşünmeye başladım ..kafam kaldırmıyor artık . En basiti bugün eşim arabada hiç tarzı olmayan bir şarkı dinliyordu .ben de sen böyle şarkılar dinlemezdin dedim ..sonra şarkı klasörünün adı arkadaşının ismiydi ..aa ..şahıs yüklemiş anlaşıldı dedilm gülerek ..eve geldim aradım ..beyefendi bana bir tavırlı görmeniz lazım neymiş ben niye arkadaşın yüklemiş demişim ..ben o dinlediği için mi dinliyorum benim müzik zevkim Yok mu çıkıştı bana .ben de aklımın ucundan öyle birşey geçmediğini söyledim ..beni suçlu çıkardı sonra tamam kapat konuyu dedi.her zaman böyle yapıyor lafın içinden laf çıkarıp kavga çıkarıyor beni suçluyor sonra kapat konuyu..ben de bu davranışının güzel olmadığını anlatmaya çalıştım bana bağırdı çağırdı sesi kısılana kadar .. ben uzatmıyorum sen neyi uzatıyorsun diye ..Allah aşkına ben nasıl davranacağımı bilmiyorum artık bi şeyler söyleyin