Ayrılmak üzere olduğum eşim rahatsız ediyor

durdi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
24
0
36
İstanbul
kızlar beni tanıyosunuz zaten hemen konuya gelicem ayrılcağım eşim sürekli face de başka hesap açarak kız veya erkek profil üzerinden bana arkadaşlık teklifleri gönderiyor bende biliyorum ordaki en ufak bir teday onu ele veriyor zaten bende redediyorum bu sefer başka hesapla karşıma cıkıyor daha öncesinde benim kendime olan hesaplarıda alıp kullandığı için başkaları sürekli yorumlar yapıyordu benim resimler altına bunu bu kadarını ben görüyordum yanii şimdi ise bana bir başka erkek hesap adıyla karşıma cıktı buda benim tanıdıığım kişiydi onu silmiştim ben şimdi adı başka soyadı aynı resmi koymuş o sildiğim kişinin adını veriyor o kişinin ben doğukanım diye şimdi diyorum bende bunun bu olduğunu yani eşim olduğunu bildiğim için catsam buna haketmiyor mu yada susup ses cıkarmamalımıyım...:18:

hakediyor mu? etmiyor mu? bilemiyorum ama eşiniz size olan bu güvensizliğiyle ya iyi bir psikolog, ya da iyi bir avukatı hak ediyor kesinlikle..

Kapat gitsin hesabını....

O kanaldan sıkıntı veriyor madem,kanalı tıkamak lazım.

Her girdiğinde acaba o mu diye gerileceğine,kökten çözmek daha iyi.

ne ugraşıyosunuz kapatın gitsin face'nizi çokmu önemli sanki, bu kadar düşünmeye degermi ?

konuşuyorum da adam hiç banamısın demiyor ya hala kendini başkasıymış gibi gösteriyor

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

başka erkek hesabı açıp mahkemeye delil mi vermek ister yoksa barışmak mı ister yoksa senden şüphe mi ediyor?
3 ünden biri.

bi süre face hesabınızı kapatmayı deneseniz? face dışında da (telefon, msj, denk gelme gibi) konuşmasanız? mahkeme de gerekli cevabı duyacak zaten...

ALLAH (cc) yardımcınız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…