ayrilmak..

BensuCansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
34
0
86
Hollanda
Arkadslar sevgilinize ayrilmak istediginizi nasil soylersiniz? belki sacma gelicek ama Benm ilk sevgilim ve nasil ayrilmam gerektigini bilmiorum. :S

canım yakınlık derecenize ilişkinin boyutuna süresine bağlı. 1-2 sefer görüştüğün biriyse telefonda bir daha görüşmek istemediğini nedenleriyle söylersin. ama uzun yıllar süren birşeyse. oturup uzun uzun konuşmak nedenlerini açıklamak gerekir. arada söz gibi birşey varsa ozaman sadece sizin konuşup bitirmenizde yetmez aileler de devreye girecektir. ilişkinin ne boyutta olduğunu ne şekilde bitrmen gerektiğini sen bilirsin. karşı taraf bunu kabullenebilecek mi bide işin bu boyutu var. ayrılmak istemeyip uzatabilir konuyu bu nedenle ayrılma konuşmasını yapmadan önce bütün bunları düşünüp öyle yapmalısın...

evet, katiliyorum, sana daha once de demistim, iyice dusun, sonra uygula.ama madem ciddi ciddi ayrilmak istiyrsun sen bilirsin, yinede kendini harcama bosver, pesinde kosma. ayrildiktan sonrasini da dusun yani ayrilipta bir gun gelecekmi dusuncesinde olma zarari sana olur ozmn. umitli olma ama bakarsin ki tekrar geri gelir ve bu sefer daha gzl olur yada hic gelmez.. hayirlisi olsun be guzelim..

ben seni haketmiyorum sen daha iyilerine layıksın seni daha fazla üzmek istemiyorum gibi klişeleri kullanabilirsin. sositososito

açık ve dürüst bi şekilde ayrılmak istediğini ve nedenini söyle bence sonuçta ortada bi yaşanmışlık var ona duyulan saygı adına bu şekilde olması gerek dir düşünüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…