Ayrılmakla Sizce dogru yaptım mı dertlesmek istiyorum

Sevgi__111

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
124
126
23
Selam kızlar daha önce de yazdım yine dertleşmek istedim . 1 seneye yakım bir çocukla görüstüm. Cidden saygılı,beni seven,kibar ve bana çok sadık birisi idi. Ama gelgelim hem maddi durumu iyi degil hem de ailesinin durumu iyi degildi. İşi vardı kendisinin ortalama maas alıyor ama nerdeyse tüm aileye bir de destegi vardı abla anne ve abilern işleri olmasına ragmen her zorluklarında bu kosuyordu. O parası olmasa kimse ihtiyacın var mı diye sormuyor. Bu da çok gururlu istemiyor onların parasına kıyamıyor onlarda düsündüklerni sanmıyorum teklif etselerde o onların prasına kıymaz gözlemledigim. kendi basının çaresine bakan biri. Ama o abla,yigen,anne,abilerinin her zor durumlarında yanlarında. Ailesine çok çok aşırı düskün. Kendine karsı önceligi hiç yok bir ihtiyacı olsun kazancını kendine harcamak yerine onlara harcıyor. Neden kendine sunu yapmadın desem onların ihtiyaçlaeı vardı vericek durumum kalmadı dedi. Ve bana karsı da evlenince önceligi olmayacak bunu fark ettim. Şuan 2-3 ay oldu ayrıyım ama özlüyorum da arada acaba düzgün birini bulabilir miyim diye

Önceliği derken.maddi anlamda mi

Peki bu 2 ay 3 ay süre içinde o sizi aradı mı

Selam kızlar daha önce de yazdım yine dertleşmek istedim . 1 seneye yakım bir çocukla görüstüm. Cidden saygılı,beni seven,kibar ve bana çok sadık birisi idi. Ama gelgelim hem maddi durumu iyi degil hem de ailesinin durumu iyi degildi. İşi vardı kendisinin ortalama maas alıyor ama nerdeyse tüm aileye bir de destegi vardı abla anne ve abilern işleri olmasına ragmen her zorluklarında bu kosuyordu. O parası olmasa kimse ihtiyacın var mı diye sormuyor. Bu da çok gururlu istemiyor onların parasına kıyamıyor onlarda düsündüklerni sanmıyorum teklif etselerde o onların prasına kıymaz gözlemledigim. kendi basının çaresine bakan biri. Ama o abla,yigen,anne,abilerinin her zor durumlarında yanlarında. Ailesine çok çok aşırı düskün. Kendine karsı önceligi hiç yok bir ihtiyacı olsun kazancını kendine harcamak yerine onlara harcıyor. Neden kendine sunu yapmadın desem onların ihtiyaçlaeı vardı vericek durumum kalmadı dedi. Ve bana karsı da evlenince önceligi olmayacak bunu fark ettim. Şuan 2-3 ay oldu ayrıyım ama özlüyorum da arada acaba düzgün birini bulabilir miyim diye
İyi yapmissiniz. Ne guzel akliniz basinda gelecegi tahmin edip duygusal hareket etmiyorsunuz👏🏻

Hayatta ne dilersen ona çekilirsin. Evet maddi yönden seni düşünecek bir eşin olur ama başka eksikleri olabilir tabi. Bol dua et. Ne çıkacak bilemezsin. Ama buna da dönme bence. Kendi hayatının sorumluluğunu almayan insan da zor. Taşıyamazsın.

Hayatta ne dilersen ona çekilirsin. Evet maddi yönden seni düşünecek bir eşin olur ama başka eksikleri olabilir tabi. Bol dua et. Ne çıkacak bilemezsin. Ama buna da dönme bence. Kendi hayatının sorumluluğunu almayan insan da zor. Taşıyamazsın.
İnsallah iyi biri olur çok yıprandım öyle böyle degil

Evet maddi manevi
Siz yaşadığınıza göre elbette gördünüz ters giden şeyleri heleki sizi hiç aramayıp sormadıysa doğru karar vermisiniz geleceği kimse maalesef bilmiyoruz inşallah iyi kişiyle.karsilasirsiniz

Geçmiş geçmişte kaldı. Yolunuza bakın. En iyisini yapmışım dediğiniz günler gelecek.

Maddi de çok

haklı miyim
Cidden saygılı,beni seven,kibar ve bana çok sadık birisi idi. Bu özellikler yaradılıştan verilen güzel karekterler para sonradan kazanılan birşey elin kiri tabiri caizse, iyilik yapmışsınız karşı tarafa .. bu kadar güzel huyları olan birinin paragöz biriyle olmasını istemezdim...

Bence çok iyi yapmışsınız. Evlenince çok başınızı ağrıtırdı bu konu. Yol yakınken dönmüşsünüz.

ailenın salağı oymuş demek iyi yapmışsın ayrılmakla

aile içinde ne yaşadığını bilemeyiz lakin bu durum sizi rahatsız ediyorsa ileriyi düşünerek ayrılmakla zaten doğruyu yapmışsınız.

Şuan 2-3 ay oldu ayrıyım ama özlüyorum da arada acaba düzgün birini bulabilir miyim diye
Anlattıklarınız ve ayrılma nedeniniz mantıklıyken henuz 2-3 ay da ayrıyken özlüyorum deyip "düzgün baska birini bulabilir miyim" diye düsünmeniz?? Oldu mu simdi beyav :63:

Back
X