Ayrılmaktan korkuyorum

hafifdumanli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
36
29
88
Ayrılmak üzereyi ve çok korkuyorum ne yapmalıyım 3 yıllık bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz dün gece kavga ettik sevgilimin öfke kontrolü yok bağırıp çağırırdı bana ve en son sen kimsin dedi bana bu çok ağrıma gitti şimdi konuşmuyoruz hatasını anlamasını bekliyorum ama çok zor aynı evde kalıyoruz ve sabah birbirimizden köşe bucak kaçtık diyebilirim çok seviyorum ama çok ağırıma gitti bu sözü ayrılmakta istemiyorum ama gururum ağır basıyor konuşsam barışıcak ama ben konuşursam sanki haksız taraf ben gibi olucak hatasını anlamasını istiyorum akşam eve gelmez büyük ihtimal ve onun evi çekip gididersem işler daha sarpa sarıcak lütfen bir akıl verin çok kötüyüm

Sevgilinizin sürekli böyle öfke sorunları var mı? Eğer varsa sıkıntılı bir hayat seni bekliyor

Ayrılma, nasılsa evlenince düzelir... kendini seviyorsan kendine değer veriyorsan, bilirsin ne yapman gerektiğini...

Bak kardeşim, o hiç bir zaman gerçekten anlamaz, sen bilirsin, ayrılmak sanıldığı kadarıyla zor değil, tam tersi seni değer vermeyenin yanında boşuna durduğunu geç olsa anlayacaksın ve bunlara yanacaksın.... değer vermiyor malesef...

Adamın hatasına rağmen siz niye korkuyorsunuz bu kadar kaybetmekten?
Karşı tarafa bu korkunuzu çok belli etmemenizi tavsiye ederim.

Bak kardeşim, o hiç bir zaman gerçekten anlamaz, sen bilirsin, ayrılmak sanıldığı kadarıyla zor değil, tam tersi seni değer vermeyenin yanında boşuna durduğunu geç olsa anlayacaksın ve bunlara yanacaksın.... değer vermiyor malesef...
Anlamasını sağlamak iatiyorum ama onuda çekip giderek yapmak istemiyorum daha kötü olur diye

ayrıntılarını bilemem ama çokta ağar bişey söylememiş bence bana kızgınlıkla söylemiş gibi geldi. Bazen hepimiz yapabiliyoruz böyle şeyler. Sizi anlamasını istiyorsanız kendinizi iletişime kapatmamanız gerekir bence

Back
X