Merhaba.. Burada hesabı olmayan bir arkadaşım adına yazıyorum. Yorumlarınız bizim için çok kıymetli.
Ablam diye bahsedeyim. Ablam 6 yıllık evli ve 3 yaşında bir kızı var. Eşiyle görücü usulü evlendiler. Başlarda her şey iyiydi ama şuan görüyorum ki birbirlerini hiç sevmiyorlar. Enişte bey özünde iyi bir insan, küfür veya kötü bir alışkanlığı ya da dövmesi falan yok. Ama ablam da her kadın gibi sevilmek istiyor. Bi tatlı söz, bi sarılayım öpeyim falan yok eniştede. Hatta 4-5 ayda bir beraber oluyorlarmış. Ablam geçmişte birisini çok sevmiş ve tam 8 yıl sevgili olmuşlar. Ablamın eski sevgilisi askerdeyken aralarına soğukluk girdi ve ayrıldılar. Şuan ikisi de evli. Onu özlediğini itiraf etti bana.. Ben bu evliliği bitirmesinden yanayım, ama o kızına kıyamıyor. Sevgi ve ilgi olmadan, cinsellik olmadan bi evlilik sırf çocuk için sürdürülebilir mi? Eşi geçen gün ablamın sezaryenden dolayı dikiş izleri ve yırtıklar olan karnına bakınca senden iğreniyorum demiş. ablam enişteme göre fazlaca güzel bi kadın, üstelik çok da iyi bir işi var eniştemden fazla kazanıyor. Enişte beyse 7 ay bi yerde çalışır 5 ay bi yerde çalışır tabiri caizse kızıl g*t denir bizim buralarda, tam o cinsten. Bi de gudubet bi bacısı var ki o da tam boğazı sıkılıp, canlı canlı gömülüp üzerine beton atılası birisi.. Ablamın ona yaptığı fedakarlıklara karşı bu kız ablamın doğum gününü mahvetti.. Ki bu görümcesi olacak kara lahana da eşinden ayrı ve evinin tüm eşyaları ablamın ailesininn evinde. Annesinin yüreği kaldırmıyormuş kızının yuvası dağıldığı için, o eşyalara bakamıyormuş. İşte durum bu kızlar.. Ne diyorsunuz?