Ayrilmali mıyım ondan

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
2 buçuk yıldır bir iliskim var. Çokça gergin zaman zaman ayrilma durumlari olan ama sonrasinda dayanamayip barisilan.
Beni sevdiğinden suphem yok. Ben de onu seviyorum. Ama benim icin dogru bir insan mi evlenicek kadar seviyo muyum bilmiyorum
Ote yandan zaten evlenemiyoruz biz. Kiyafet aramizda asilmaz bi sorun. Ben cok acik giyindigimi zaten dusunmuyorum ama butun kiyafetlerimi onun istedigi gibi secmekten yoruluyorum. Cok karisiyor. Ve bu konuda asla orta noktayi bulamadik. Sonuc olarak evlenemiyoruz. Sadece bu degil sorun tabi ama en buyugu bu belki.
3 sene olcak artik. Ben 27 yasindayim. O 32. Birikmis parasi var evlilik icin kullaniriz diyordu simdi araba alma planlari yapiyo. Evlilik konusu hic konusulmuyo. Ciddiyetini kaybetmis bi iliski gibi hicbisey konusmadan devam ediyoruz. Konusunca ayriliga konu geliyo orda birakip konuyu boyle devam ediyoruz yasamimiza.
Evlenmiceksek birbirimizin zamanini caliyo olmuyo muyuz. Biseyler cok yanlis
Ne ayrilabiliyorum ne gonul rahatligiyla devam edebiliyorum. Benden tamam kiyafetlerime dikkat edicem dememi beklio. Demem. Ben zaten dikkat ettigimi dusunuyorum. Hevesim de kalmadi. Sanki ayrilmak istemiyorum ama onunla da evlenmek istemiyorum gibi hissediyorum.
Kafam cok cok karisik

Böyle biriyle hayatın zindan olur 27 yaşına kadar sen bir kalıp şekil almışsin seni böyle kabullenmeyip değerli kılıyor 27 yaşındaki 32 yaşında biri senin hakkında uzun süre sevgili olmayı düşünüyorsa hala araba muhabbeti yapıyorsa tabiki ayrı ve inan çok çok kısa zamanda kurtuluyorsun bu saçma ilişkinin büyüsünden

Salmışsınız . Sanki ilişkin olduğu biri değil de gelecek planlarını bahsettiği kankası .
Birde kıyafete filan karışmak ! 32 yaş ! bilemiyorum :(

Ayril yoluna bak . yıllarca kiyafet konusu cozulmez.Yazik edersin omrune.Cok kiskaniyor cok kapali yetismis ondan boyle diye düşünme sakin sana saygisi yok.Arabasini alsin tohuma kacsin.S ende evlenirsin insl

Mecburi, alışkanlıktan devam eden bir ilişkiye dönmüş sanki.
Ortak noktalarınız, hayatınızı kesiştirebileceğiniz bir yönünüz yoksa devam etmenin manası da yok bana kalırsa.

Icin curumus resmen, o da giyimini uygun buldugu biriyle evlensin. Simdi araba plani yapsa da senden ayrilinca 32 yasinda oldugunu farkedip, tanidik vasitasiyla tanistigi ilk kizla evlenir. Evlendigi kiz senden daha acik bile olabilir hic sasirma ve strese girme.

Icin curumus resmen, o da giyimini uygun buldugu biriyle evlensin. Simdi araba plani yapsa da senden ayrilinca 32 yasinda oldugunu farkedip, tanidik vasitasiyla tanistigi ilk kizla evlenir. Evlendigi kiz senden daha acik bile olabilir hic sasirma ve strese girme.
Çürümüş dimi. Mutlu degilim aslinda dimi

Iki bucuk sene az bir süre degil.daha Halen giyim tarzina alisamayip sorun yasiyorsa 10 sene gecse bile hep ayni sorun olacaktir.sen ona beni böyle sev seveceksen sarkisini armagan et.ve bence bu iliskinin sonu nereye varilacak konusunu oturup onunla konus.baktin evlilige gidecek gibi degil tak sepeti koluna herkez kendi yoluna sözünü hatirlatip.kendi hayatina bak.

2 buçuk yıldır bir iliskim var. Çokça gergin zaman zaman ayrilma durumlari olan ama sonrasinda dayanamayip barisilan.
Beni sevdiğinden suphem yok. Ben de onu seviyorum. Ama benim icin dogru bir insan mi evlenicek kadar seviyo muyum bilmiyorum
Ote yandan zaten evlenemiyoruz biz. Kiyafet aramizda asilmaz bi sorun. Ben cok acik giyindigimi zaten dusunmuyorum ama butun kiyafetlerimi onun istedigi gibi secmekten yoruluyorum. Cok karisiyor. Ve bu konuda asla orta noktayi bulamadik. Sonuc olarak evlenemiyoruz. Sadece bu degil sorun tabi ama en buyugu bu belki.
3 sene olcak artik. Ben 27 yasindayim. O 32. Birikmis parasi var evlilik icin kullaniriz diyordu simdi araba alma planlari yapiyo. Evlilik konusu hic konusulmuyo. Ciddiyetini kaybetmis bi iliski gibi hicbisey konusmadan devam ediyoruz. Konusunca ayriliga konu geliyo orda birakip konuyu boyle devam ediyoruz yasamimiza.
Ne ayrilabiliyorum ne gonul rahatligiyla devam edebiliyorum. Benden tamam kiyafetlerime dikkat edicem dememi beklio. Demem. Ben zaten dikkat ettigimi dusunuyorum. Hevesim de kalmadi. Sanki ayrilmak istemiyorum ama onunla da evlenmek istemiyorum gibi hissediyorum.
Kafam cok cok karisik
Ayrıl, seni sen olduğun için kabul etsin.

Kafam cok cok karisik
Ayrıl, seni sen olduğun için kabul etsin.

Back
X