Ayrılmalı mıyım ?

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
2 aylık bir ilişkimiz var ama ilk zamanlar iyidi ilgiliydi. Son zamanlar çok mesafeli, işten ayrıldı ve ailesiyle de arası iyi değil “bu durumlardan dolayı böyleyim moralim bozuk keyfim yok soğuk yapmıyorum” diyor. Ama madem sevgiliysek zor zamanlarda kenetlenmesi gerekmiyor mu ama o aksine beni itiyor. Haftasonu bir şeyler yapalım dedim kafan dağılır bakarız dedi ne kadar dağılabilir ki. Yani o böyle yapınca benimde hevesim kalmıyor. Başkası mı var acaba bilmiyorum sizce ne yapayım bekleyeyim mi ayrılayım mı

İlişkiniz daha çok yeni. Bu kenetlenme meselesi için zamana ihtiyacı var. Tabii karakteri gereği hiç bir zaman bu tarz kriz anlarında paylaşım yapmayabilir. Üzerine varmadan gözlemle. Şu anda ayrıl diyemem.

Hem işten ayrılmış hem de ailevi sorunları var. Muhtemelen kendini baskı altında hissediyordur. Yalnız kalmak istiyor olabilir. Bir süre üzerine düşmeyin

2 aylık ilişki zaten çok yemi ve taze bir ilişkidir.
İnsanlar elbette birbirinin zorunda yanında olmalı ama siz onun terapisti de değilsiniz.
Güzel bir şeyler teklif ederken onun çabasız olması, başka kötü şeyler yaşadığınızdaki tavırları baştan görüyorsunuz.
Baştan görmek kötü bir şey değil. Nasıl yola devam edeceğinizi görürsünüz.

2 aylık bir ilişkimiz var ama ilk zamanlar iyidi ilgiliydi. Son zamanlar çok mesafeli, işten ayrıldı ve ailesiyle de arası iyi değil “bu durumlardan dolayı böyleyim moralim bozuk keyfim yok soğuk yapmıyorum” diyor. Ama madem sevgiliysek zor zamanlarda kenetlenmesi gerekmiyor mu ama o aksine beni itiyor. Haftasonu bir şeyler yapalım dedim kafan dağılır bakarız dedi ne kadar dağılabilir ki. Yani o böyle yapınca benimde hevesim kalmıyor. Başkası mı var acaba bilmiyorum sizce ne yapayım bekleyeyim mi ayrılayım mı
Bence başkası yoktur. Erkekler işten ayrılınca yetersiz hissediyorlar ve soguklaşabiliyorlar, evliyken bile dönem dönem iş stresinde bu oluor.Biz hanımlar gibi hemen anlatamıyorlar. Siz ona destek olun, anlatmak istersen destek istersen buradayım deyin.Biraz bekleyin bakalım ne yapacak.

Ayrılırsanız
İşinden olmuş ailesiylede arası iyi değil
Bir darbede siz vurun
Gelince üst üste geliyor olacak :KK64:
Kimseye ayrıl yada ayrılma dememeye çalışırım
Hayat sizin tercih sizin

2 aylık ilişki zaten çok yemi ve taze bir ilişkidir.
İnsanlar elbette birbirinin zorunda yanında olmalı ama siz onun terapisti de değilsiniz.
Güzel bir şeyler teklif ederken onun çabasız olması, başka kötü şeyler yaşadığınızdaki tavırları baştan görüyorsunuz.
Baştan görmek kötü bir şey değil. Nasıl yola devam edeceğinizi görürsünüz.
Haklısınız

Ayrılırsanız
İşinden olmuş ailesiylede arası iyi değil
Bir darbede siz vurun
Gelince üst üste geliyor olacak :KK64:
Kimseye ayrıl yada ayrılma dememeye çalışırım
Hayat sizin tercih sizin
Şu an yaşadıklarını biliyorum aslında sanırım biraz daha gözlemleyeceğim

Back
X