merhaba kızlar..2.5 senelik bir ilişkim var.birbirimize aşığız ama erkek arkadaşım çok zor biri.okadar çok kuralı varki saçma sapan.hava karaınca dışarı çıkma,yolda birisine soru sorma(şuraya nsl gidebilirim vb. gibi) birçoğuna uyum sağlamaya çalıştım bana çok mantıksız gelsede.ama artık yoruldum..sinemada ünlü bir adam vardı fragmanda ben bu adamı seviyorum dedim diye tüm gün surat astı.geçen gun minibüste midem ağrıyor dedim onla telde konuşurken.ne dedi:))) minibüste midem agrıyor denmezmiş insanlar regl olduğumu düşünebilirmiş.oha dedim kapatalım dedim teli.1 hafta oldu konuşmuyoruz.msj atıyor ama hep şu şekilde..neden beni tanımıyormuş gibi davranıyorsun?benim böyle şeylere sinir olcağımı bilmiyormusun??? kendi davranışlarının mantıksız olduğunu kabul etmiyor..ona göre doğru olan onun yaptıkları..ben dkkat etmiyormuşum..birgun taksimdeki kiliseye bakarken bir turist heykelin önunde resmimi çekmiş oyuzden bana ogun yapmadığı trip kalmadı.boğuluyorum...kıskançlık değil dahada kötu bunlar saçma sapan takıntılar..ve hatasını kabul etse bak dese ben biraz takıntılıyım kusura bakma..yine tamam diycem.ama hayır ben haklıyım diye diretiyor.akşam sinemayamı gidicem mesela öyle geçte değil 6-7 gibi.ondan onay alınmazsa kavga gürültü..okadar farklıyızki..öyle saçma şeylere takıyorki.iyi yanları hiçmi yok tabiki var..benle çok ilgili,bebeği gibi ilgilenir..napıcam kızlar ben..böyle mutlu olamam ama birlikte okadar çok hayalimiz vardıki geleceğe yönelik..çok dir durmam gerek ayrılabilmek için.biliyorum gelicek iknaya çalışcak.nasıl yapıcam nasılllllllllll??????