Ayrılmam gerek biliyorum ama nasıl........

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
merhaba kızlar..2.5 senelik bir ilişkim var.birbirimize aşığız ama erkek arkadaşım çok zor biri.okadar çok kuralı varki saçma sapan.hava karaınca dışarı çıkma,yolda birisine soru sorma(şuraya nsl gidebilirim vb. gibi) birçoğuna uyum sağlamaya çalıştım bana çok mantıksız gelsede.ama artık yoruldum..sinemada ünlü bir adam vardı fragmanda ben bu adamı seviyorum dedim diye tüm gün surat astı.geçen gun minibüste midem ağrıyor dedim onla telde konuşurken.ne dedi:))) minibüste midem agrıyor denmezmiş insanlar regl olduğumu düşünebilirmiş.oha dedim kapatalım dedim teli.1 hafta oldu konuşmuyoruz.msj atıyor ama hep şu şekilde..neden beni tanımıyormuş gibi davranıyorsun?benim böyle şeylere sinir olcağımı bilmiyormusun??? kendi davranışlarının mantıksız olduğunu kabul etmiyor..ona göre doğru olan onun yaptıkları..ben dkkat etmiyormuşum..birgun taksimdeki kiliseye bakarken bir turist heykelin önunde resmimi çekmiş oyuzden bana ogun yapmadığı trip kalmadı.boğuluyorum...kıskançlık değil dahada kötu bunlar saçma sapan takıntılar..ve hatasını kabul etse bak dese ben biraz takıntılıyım kusura bakma..yine tamam diycem.ama hayır ben haklıyım diye diretiyor.akşam sinemayamı gidicem mesela öyle geçte değil 6-7 gibi.ondan onay alınmazsa kavga gürültü..okadar farklıyızki..öyle saçma şeylere takıyorki.iyi yanları hiçmi yok tabiki var..benle çok ilgili,bebeği gibi ilgilenir..napıcam kızlar ben..böyle mutlu olamam ama birlikte okadar çok hayalimiz vardıki geleceğe yönelik..çok dir durmam gerek ayrılabilmek için.biliyorum gelicek iknaya çalışcak.nasıl yapıcam nasılllllllllll??????

İnsanlar çoluk çocuğu olduğu halde boşanıyor siz erkek arkadaşınızdan nasıl ayrılacağınızı düşünüyorsunuz...
Ne diyeyim ki?
Eğer ayrılık bu kadar zor geliyorsa devam edin bu psikolojik baskıyı çekmeye..

Uzun uzun düşünecek birşey göremiyorum ben.
Bir ömür bu adam çekilmez vallahi..İncir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden şimdiden hayatını zehretmiş.

Bu çocuk belli ki ailesinde böyle görmüş.Annesi bu şekilde yaşamıştır,büyük ihtimalle kızkardeşi veya ablasını aynı şekilde kısıtlamışlardır.Şimdi senden de böyle davranmanı bekliyor.Kötü haber,onu değiştiremezsin ama bu gidişle o seni değiştirir.Barışmaya gelir demişsin,tabii gelir,haklısın der,barışırsınız,bir süre sonra aynen devam eder.Ben böyleyim,sen bilirsin deyip ayrılığı kabul edeceğini hiç sanmıyorum.
İnsanlar neden kendilerine uygun olmayan insanlarla ilişki yürütmekte ısrarlı olurlar anlamıyorum.Uygunu varken,neden alakasız birini kendilerine uydurmaya çalışırlar ?

Erkek arkadaşınız hasta.
Öncelikle bunu kabullenin.
Sizce kurduğunuz o hayaller hasta bir adamla gerçekleşebilir mi?
Bu kadar ileri derecede kıskanç bir adamla mutlu huzurlu yarınlar hayal edilebilir mi?

ben de bu kizlara sasiriyorum..
annesi babasi dese on kere cemkirirler, ama erkek arkadaslari soylediginde kuzu kuzu dediklerini yapiyorlar.
durumdan sikayetci isen karsindakini duzelemeycegini dusunuyorsan hicbir acinin sonsuza kadar surmeyecegini bil, ve ayril.
bu kadar kolay iste.

kolay degil cok seviyorum diyeceksin biliyorum ama gec o laflari, burda bugune kadar kimse askindan eriyip tukenmedi..

ben hayatta cekmem bçyle bir insanı vallaha iyi dayanmışsın canım evlenince düşünemiyorum bile ben olsam bırak ayrılmayı terliksiz kaçarım :52:

kesinlikle bırak bune ya buna geri kafalı bile denmez seni boğmaya devam eder ewlenince düşünemiyorum yol yakınken kaç kurtar kendini:26::26:

madem bukadar takıntılı biriyle birlktesin e tüm olan biteninde farkındasın.
yapamdıgınıda söylüyosun.. neyi bekliyosun ayrılmak için.
yani 2.bucuk sene olmuş tabiki bi çok şey paylaşmıssınızdır ama bukadar bunaltan biriylede ki bnce hasta daha fazla sürmesi yanlış gibi..
yinede onu düzeltebileceksen cok aşıksan üzerine git. bilemedim ben:19:

Kendimi senin yerine koydum da ı ıh hiç gelemem öyle kısıtlamalara
Gelecek hayallerini at bi'kenara da ayrılmaya bak bi'an önce
Hem ne var ki ayrılmada? Bitti diyip bitireceksin.

:))) verdiğiniz cevaplara çok güldüm hepiniz çok tatlısınız ve haklısınızda tabiki ayrılmam gerek biliyorum sadece sizinde desteklediğinizi bilmek istedimm,teşekkurler herkesee

Böyle bir insanla bir ömür geçmez, ilerde evlendikten sonra daha da kötü olur her şey. O yüzden uzatmaya gerek yok derim bence, herkes kendi yoluna deyip hayatına devam et.

Bu anlattıklarından problemli biri olduğu ya da sana güvenmediği anlaşılıyor. Yol yakınken uzaklaşman sanırım en akıllıca hareket.

bilmem bazıları böyle olabiliyor okuyunca çok güldüm valla çünkü bugünde biz bu konuda tartıştık eşimle alışverişten geldik:DDD kapının önündeydik açtık kapıyı poşetleri indirdim soluk soluğayım zaten üstümde ağırlık kaban ,şal filan,ayakkabımı çıkarırken zorlanırım diye hemde sıkıntı bastı kabanı ,şalı kapının önünde çıkardım,kıyameti koparttı:D
kapının önünde kaban çıkarılmazmış içeri gir bi önce diyo
heyy allahım yaa:52::60::60:

Erkek arkadaşınız hasta.
Öncelikle bunu kabullenin.
Sizce kurduğunuz o hayaller hasta bir adamla gerçekleşebilir mi?
Bu kadar ileri derecede kıskanç bir adamla mutlu huzurlu yarınlar hayal edilebilir mi?

ben de bu kizlara sasiriyorum..
annesi babasi dese on kere cemkirirler, ama erkek arkadaslari soylediginde kuzu kuzu dediklerini yapiyorlar.
durumdan sikayetci isen karsindakini duzelemeycegini dusunuyorsan hicbir acinin sonsuza kadar surmeyecegini bil, ve ayril.
bu kadar kolay iste.

kolay degil cok seviyorum diyeceksin biliyorum ama gec o laflari, burda bugune kadar kimse askindan eriyip tukenmedi..

aynen katılıyorum.

bu kişi resmen hasta onunla birlikte olduğunuz süre boyunca sizn hayatınız mahvolacak .. ne ilk nede son ilişkisini bitiren kişi siz değilsiniz aşkta bi yere kadar kıskançlıkta

ayrıca değişmesi için bir ömür geçmesi lazım eniştemde böyleydi benim 47 yaşın da daha yeni yeni yaptığına gülüyo,ne kadar saçma şeylermiş diyo,benimkide öyle dedim ya :52: 6 yıldır değişmedi:))

Bas mıçına tekmeyi yolla gitsin ne zannediyor kendini acaba bulunmaz hint kumaşımıymış kendileri :57: :57: sinir oluyorum ya kızlarrr taviz vermeyin bu kadar bu erkeklere yahu sonra da gelip ağlayıp sızlıyorsunuz burada ben ne yapayım diye....
Yapacağınız tek şey terk etmekkkkkkkkk ......

Kendını erkeklere bu kadar hırpalatan kızların aklı ve ruhu yokmu cıdden merak edıyorum ..
sana resmen hakaret edıyor adam , sen olayı tıye alıyorsun,belkı degısır umudu tasıyorsun ..
sustukça tepene cıkacak zaten çıkmışta .. hayrlı ugurlu oslun ..

Back
X