Canım bence sürekli olup daha fazla istekler cıkartıp cıkartmaması senin elinde ama hiç taviz vermemeyeyim dersen de ters tepebilir. Erken kalkmak vs koşulu ile 1.gün de gidebilirsin bence. Bu senin ona ne kadar değer verdiğinin ve onun için belkide senin için cok zor olan birşeye katlandığnın göstergesidir eşin için onun mutluluğu için böyle bir şeye herzaman olmamak kaydı ile elbetteki dayanılabilir bence. Ama dediğim gibi saatlerce akşamlara kadar oturmayın hemn onun istediği olsun hem senin. 2.gün de gitme gereksinimin kalmaz böyle 1.günden bitirirsin işini eşinle geçirirsiniz kalan günlerinizi güzelce. Bu derece yıpratmayın birbirinizi tatlım. Nacizane fikirlerim bunlar ama bi kere taviz verirsem ardı arkası kesilmez diye korkuyorsan da buna izin vermezsen hiçbirşey olmaz bence hem asıl o zaman görürsün asıl eşinin gerçek yüzünü. senin bu jestine karşı daha mı fazlasını istiyor yoksa takdir edip ona göre mi davranıyor.
canım ben zaten annesine çok katlandım nişanlılık süreci içinde onca baskısına lafına sözüne ragmen sustum, hep sustum. sabrettim. ama hep daha fazlasını beklediler, takdir edilmedim. eşime zaten bu baskıyı yapan yine ailesi. ilk gün gelmemek olmaz baskısı. ve buna alıştırırsak hiçbişeyin olmadıgı gibi bununda ardı arkası kesilmicek

ben onları iftara çağırırm , bayramdada giderim dedim. 1 ayda 2 kez kabul ettim önümüzdeki ay. onca bana sövüp şikayet eden üzen kıran insanlara karşı.
kaldıramadıgım için öncedenkendimi hazırlamak için şimdiden alıştırıyorum anladınızmı. o derece kötü durumda psikolojim

ama onun karşılığında beni takdir etmek yerine kurban bayramındada saatlerce oturma teklifinde bulunuyor.yapamayacağımı bildiği halde. Değil 1 yıl 3-5 yılgeçsede bu bende değişecek birşey değil.
kendisi bilir benim sevgimi kaybetmeye başladı. hele de ben senin için şunuyaptım bunu yaptım o napmış ayrıca. bana destek olması ne demekmiş? eşim değilmi o destek olmayacakmıymış , o yaşamamış mı benimyaşadıgımı, tek taraflıymış gibi neden yüzüme vuruyor, olmasaymış ozaman.