- 18 Haziran 2020
- 1.472
- 1.874
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten ayrılmışsınız yanı direk mesaj atın bitirin gitsin madem bu kadar drama haline getirecektiniz neden aldattınız saçma yanı çok tezat geldi banaAyrılmak zor değil de kendimi suçlu hissettiğim için bir türlü yapamıyorum. Hani tabiri caizse yüzüne bakamıyorum. Baya kaçıyorum yani şu an.
Hayır benim eski sevgilimdi, tanışmıyorlar doğal olarak.Kimle aldattın peki tanıdığı bireylemi
Çok teşekkür ederimBazen bize iyi gelenler zamanlar artık iyi gelemeyebiliyor, insaniz normaldir. Nasıl güzellikler ile başlıyorsak ayni sekilde gerektiğinde bitire bilmeliyizde iyi gelmeyen ilişkileri, buna olgunluk deriz. Lütfen kendinize saygınız olsun, kalmamanız gereken bir yerde kalmayın. Bazen biraz sağlikli egoizm gerekli, egoist olun, sadece mesaj ile bitirin ve üzerinizdeki yük kalksin, vicdan azabı birazda olsa dinsin, çünkü bu sekilde hem kendi hakkınıza hem sevgilinizin hakkına giriyorsunuz. Zan alehinize, geçtikçe yükünüz artacak, lütfen böyle acımasız bir kisir döngüye daha fazla katlanmayın.
Boşuna günaha girmemiş olursun boylelikleAkşam arayacakmış, konuşacağız bakalım. Sakince, diğer nedenlere girmeden bitirmek istediğimi söyleyip ayrılacağım. İçim içimi yiyor kaç gündür.
bu arada o gece birlikte olduğum kişiyle de olaydan 1 sene sonra ilişki yaşamaya başladık.. huyu aynı buyduilgisizlikle cezalandırmak
Zina yapmaktan dolayı hiç mi vicdan yapmıyorsunuz suçlu hissetmiyorsun hiç mi ben bu günahlarla nasıl kefene gireceğim diye düşünmüyorsunuz. tek problem bu muAyrılmak zor değil de kendimi suçlu hissettiğim için bir türlü yapamıyorum. Hani tabiri caizse yüzüne bakamıyorum. Baya kaçıyorum yani şu an.