• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmaya korkuyorum

Evelny ruth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
55
56
38
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...verebilir-misiniz-evlilik-ile-ilgili.1015880/

Merhaba kadinlar daha onceden yazmistim sizlere yukari da konum kisaca ozet 2 yillik bi iliskim vardi evlilige dogru gidiyordu ama daha nisanli ve sozlu bile degilken durmadan beni suclamalar bagirmalar kizmalar falan hakaretler.. ben de yazmistim buraya ayrilmaya karar verdim. son durum soyledim konustum delirdi bana neler neler dedi onu yari yolda birakmisim da etmisim de serefsiz namussuz oldum ..agladi etti yalancisin dedi " ben sen gelirsin ozur dilerim devam ederiz diye dusunurken sen beni yari yolda biraktin hayvan yerine koydun" dedi. ya dedim bak sen bana agir laflar ettin herseyin ustune bir de diyor ki sana yaziklar olsun beni yanlis anladin sen diyo beni nasil yanlis anlarsin.. kendimi de yakicam seni de yakicam diyor. zorla aldirdigi ceyizlik seyler vardi gorursun hepsini yakicam edicem diyor .. Sana en buyuk aciyi yasaticam diyor .. Asla gulme hayatinda diyo allah sana aci yasatsin etsin delirdim burda diyor neler.. Kizlar simdi ben calistigim sehre geri doncem o da orda korktum delirmesin diye telden bu kadar anlattim..yuzyuze de olmuyo istemiyorum diyecegim .. Annem de gelicek cunku tek olmak istemiyorum korkuyorum .. Psikologum da tek gitme dedi yani hic olmadi ailesini aricam boyle boyle diyor dicem .. Cok zor valla korkuyorum

Son düzenleme:
Ohooo ilk panik anında yakmalar falan,çok cahilce.
Gitmezdim ben olsam,tehdit ediyor diye de şikayet ederdim mutlaka.

Korktuğunu sakın belli etme, ama damarına da basmamaya çalış.
Normal değil çünkü!!
Bence hiç görüşme ama çeyiz meyiz olaylarından dolayı görüşmeniz lazımsa da annenle git ve olgun bir şekilde yürümeyeceğini söyle olabildiğince çabuk şekilde ayrıl yanından.
Hatta çalışmıyorsan bir süre faklı bir yerde ol, ortalıkta görünme.
Sosyal medya hesaplarını da kapat bir süre .

Donmem gerekiyo ama isten ayrilip memleketime donmek istiyorum evet zorla aldirmisti parasini bazen o bazen ben oduyordum onlari vercem annem asla bende kalsin istemiyor geri vericem bir de benim evime koymustu onlari yani bilmiyorum nasil olacak cok aptalmisim o zamanlar pek havalarda ucuyordum ama gercekleri sonradan gordum ..

Ayrildim da yakcam diyo kendimi yakcam sana aci cektircem diyo korkuyorum
İnanma blöf yapıyo.bende zamanında çok duymuştum bu kendimi öldürcem laflarını baktm alttan almakla olmuyo bende öldürürsen öldür napıyım dedim öldürdümü tabiki hayır evlenmiş çocuk bile yapmış hey gidi inanma.yalnız gitme damarınada basma sonkez ne vereceksen ver muhattap olmadan.bidahada sana ulaşmasını engelle

Canım bunlar zaten olağan şeyler.
Ne yapacak öyle karakterdeki birisi zaten?
Bu kadar şaşırmana anlam veremedim.
Elbet seni suçlayacak, sana kendini suçlaman için hakaretler edecek, elinden geleni yapacak.
Çünkü bu adam öyle bir adam.
Bu adamla ömrünü geçiremezsin.
Korkma bu adamlar önce kendini sever o yüzden güçlü ol.
Zor da olsa bitir kurtul güvenli bir yerde.

yakarsan yak de öff anca duygu sömürüsü :kahve:
Canım bunlar zaten olağan şeyler.
Ne yapacak öyle karakterdeki birisi zaten?
Bu kadar şaşırmana anlam veremedim.
Elbet seni suçlayacak, sana kendini suçlaman için hakaretler edecek, elinden geleni yapacak.
Çünkü bu adam öyle bir adam.
Bu adamla ömrünü geçiremezsin.
Korkma bu adamlar önce kendini sever o yüzden güçlü ol.
Zor da olsa bitir kurtul güvenli bir yerde.
Hani herseyin ustune ben serefsiz kotu kalpli kotu niyetli onu kandiran ona bos umitler veren hayalleriyle oynayan biri oldum

Hani herseyin ustune ben serefsiz kotu kalpli kotu niyetli onu kandiran ona bos umitler veren hayalleriyle oynayan biri oldum
öyle değilsin nasıl ortada bırakmışsın hamile bırakıp kaçmış mısın ? nikah masasında mı bırakmışsın? ki bunlar bile olabilecek normal olaylar( normal derken olabilecek olaylar anlamında yazdım olması normal karşılanabilecek değil ) sadece hırsını alamıyor kendi ayrılmadığı için aman aman uzak olsun böylesi uzak dur
annenle gitmen iyi olmuş taviz verme kendini de suçlama :kahve:

Allah yardımcın olsun , zor ama düşün ki ilerde boşanmak çok daha zor olurdu, rahat bırakmazdı seni. Yol yakınken kurtulduğun iyi olmuş, yanına yalnız gitme. Olmadı baban da yanında olsun. İnşallah havlayan köpek ısırmaz şeklinde olur da bişey yapamaz, dik dur korkunu belli etme, seni sindirmesine izin verme

Back
X