- 16 Haziran 2017
- 55
- 56
- 38
- Konu Sahibi Evelny ruth
-
Ayrildim da yakcam diyo kendimi yakcam sana aci cektircem diyo korkuyorumBu adam normal değil kızım iyi ki ayrılmışsın
İnanma blöf yapıyo.bende zamanında çok duymuştum bu kendimi öldürcem laflarını baktm alttan almakla olmuyo bende öldürürsen öldür napıyım dedim öldürdümü tabiki hayır evlenmiş çocuk bile yapmış hey gidi inanma.yalnız gitme damarınada basma sonkez ne vereceksen ver muhattap olmadan.bidahada sana ulaşmasını engelleAyrildim da yakcam diyo kendimi yakcam sana aci cektircem diyo korkuyorum
Ayrildim da yakcam diyo kendimi yakcam sana aci cektircem diyo korkuyorum
Bırak yaksın kendini.Ayrildim da yakcam diyo kendimi yakcam sana aci cektircem diyo korkuyorum
yakarsan yak de öff anca duygu sömürüsü
Hani herseyin ustune ben serefsiz kotu kalpli kotu niyetli onu kandiran ona bos umitler veren hayalleriyle oynayan biri oldumCanım bunlar zaten olağan şeyler.
Ne yapacak öyle karakterdeki birisi zaten?
Bu kadar şaşırmana anlam veremedim.
Elbet seni suçlayacak, sana kendini suçlaman için hakaretler edecek, elinden geleni yapacak.
Çünkü bu adam öyle bir adam.
Bu adamla ömrünü geçiremezsin.
Korkma bu adamlar önce kendini sever o yüzden güçlü ol.
Zor da olsa bitir kurtul güvenli bir yerde.
öyle değilsin nasıl ortada bırakmışsın hamile bırakıp kaçmış mısın ? nikah masasında mı bırakmışsın? ki bunlar bile olabilecek normal olaylar( normal derken olabilecek olaylar anlamında yazdım olması normal karşılanabilecek değil ) sadece hırsını alamıyor kendi ayrılmadığı için aman aman uzak olsun böylesi uzak durHani herseyin ustune ben serefsiz kotu kalpli kotu niyetli onu kandiran ona bos umitler veren hayalleriyle oynayan biri oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?