Ayrımcı baba

Babam geçen yil taksitle 1200civari telefon aldi.Bu telefonu kardesime verdi.benim telefonum 300liralik falan bişey.Bugun taksitle 1500civari bi telefon alcak.Bunu da kiz kardesime vericek.Kiz kardesimdekini kendi kullancak.Kardesimin huyuna gidip bu sefer kardesime kredi cekip ev alalim senin ustune yapicam diyo.Bu aileden nefret ediyorum cidden.Tek dertleri para.Bu yuzden kendi ailem olursa belki daha mutlu olurum diye evlenmek istiyorum sadece.Kendimi yalniz hissediyorum.Bu evde yaşamak istemiyorum.İlerde atanayim babama 1lira vermiycem.O da sonucta bana vermedi zamaninda.
Boş ver bir çok aile böyle.. Sen de atan git zaten ne parası vereceksin? Atanıp aşka yerde yaşayacaksan tabi ki bir şey vermeyeceksin. Kendi hayatını kurman lazım. Ama kurtulmak için ilk önüne gelenle evlenmeye de kalkma sakın. İş bul da git.

Annem zaten bikmiş.Atan gelicem senle diyo.kadin bikmis hayatindan.Annem telefon almasina bisey demedi.Huyuna gidiyo ona kredi cektircek diyo
Annen de sana dayayacak arkasını yani. Oh ne güzel anne babalık... Hayatını kurtaracaksa bıktıysa kendi yapsın.
Sinir oluyorum insanların çocuklara böyle davranmasına.

Babam geçen yil taksitle 1200civari telefon aldi.Bu telefonu kardesime verdi.benim telefonum 300liralik falan bişey.Bugun taksitle 1500civari bi telefon alcak.Bunu da kiz kardesime vericek.Kiz kardesimdekini kendi kullancak.Kardesimin huyuna gidip bu sefer kardesime kredi cekip ev alalim senin ustune yapicam diyo.Bu aileden nefret ediyorum cidden.Tek dertleri para.Bu yuzden kendi ailem olursa belki daha mutlu olurum diye evlenmek istiyorum sadece.Kendimi yalniz hissediyorum.Bu evde yaşamak istemiyorum.İlerde atanayim babama 1lira vermiycem.O da sonucta bana vermedi zamaninda.

ailen de sen de ilginçsiniz cidden
baban eve katkısı olmayan evden gitsin diyo
sen telefon derdindesin
sevgilini falan dert etmeyi bırakta
düzgün bi işe girmeye bak bence
kendi paranı kazan bankada birikimin olsun
baktın baban evden kovuyo gidersin sen de
telefonunu kendin alırsın nolucak
demekki adam sevmiyo erkek kardeşini de seni de
gerçi erkek kardeşinin de üstüne ev alacaktı dimi
size ödetip
geç bunları bence
yada söyle direkt yüzlerine
bana niye telefon almıyosun bende istiyorum de
ama tabi burda kız kardeşinin tavrıyla seninki önemli olabilir
mesela bizde erkek yok en küçük kız kardeşim daha kıymetli
sebebine gelince hem kendileri yaşlandı daha anlayışlı oldular
hem de emekli oldular ayıracak zaman bol
kız kardeşinle senin aranda kaç yaş var
babanla onun arası nasıl
iyiyse niye iyi
baban sana niye kötü davranıyor sebeplerini yaz da ona göre yorum yapalım bence

ailen de sen de ilginçsiniz cidden
baban eve katkısı olmayan evden gitsin diyo
sen telefon derdindesin
sevgilini falan dert etmeyi bırakta
düzgün bi işe girmeye bak bence
kendi paranı kazan bankada birikimin olsun
baktın baban evden kovuyo gidersin sen de
telefonunu kendin alırsın nolucak
demekki adam sevmiyo erkek kardeşini de seni de
gerçi erkek kardeşinin de üstüne ev alacaktı dimi
size ödetip
geç bunları bence
yada söyle direkt yüzlerine
bana niye telefon almıyosun bende istiyorum de
ama tabi burda kız kardeşinin tavrıyla seninki önemli olabilir
mesela bizde erkek yok en küçük kız kardeşim daha kıymetli
sebebine gelince hem kendileri yaşlandı daha anlayışlı oldular
hem de emekli oldular ayıracak zaman bol
kız kardeşinle senin aranda kaç yaş var
babanla onun arası nasıl
iyiyse niye iyi
baban sana niye kötü davranıyor sebeplerini yaz da ona göre yorum yapalım bence
Babam hep icki falan icerdi eskiden.Annemi doverdi.Bu yuzden ben babamla konusmuyorum.Kardesimle arasi iyi.Kardesim 20ben 25yasindayim.Sadece ayrimcilik yapmasi zoruma gidiyo

Babam hep icki falan icerdi eskiden.Annemi doverdi.Bu yuzden ben babamla konusmuyorum.Kardesimle arasi iyi.Kardesim 20ben 25yasindayim.Sadece ayrimcilik yapmasi zoruma gidiyo

bak kendin demişsin ben konuşmuyorum
adam kendisiyle konuşmayana mı ilgi gösterir konuşana mı
içkici dayakçı paragöz bi adam ayrımcılık yapsa ne yapmasa ne

bak kendin demişsin ben konuşmuyorum
adam kendisiyle konuşmayana mı ilgi gösterir konuşana mı
içkici dayakçı paragöz bi adam ayrımcılık yapsa ne yapmasa ne
Yaa konussam bu sefer ise gir para vere getircek konuyu.En iyisi ben onun aldigi telefonu da almim.Kendi kullansin

Aman dert etme hic bunlari ayrimcilik her yerde var. Evlat ayrimi yapan ilk baba seninki degil sonda olmayacak. Ne dertler var sagligin yerindeyse gerisi bos zaten.
Orasi oyle ama babamin yaptigi zoruma gidiyo.İcimden kiz kardesimle ve babamla konusmak gelmiyo

Back
X