- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Ilahi güldürdün beni yani aslında onun ki daha fazla paraya alınması değilde ona daha fazla değer verilmesi sinir bozucu birde yeni gelin geleli daha 1 ay olmuş kendini bişey sanan hareketine sinir oluyorumNe guzel aile herkese araba aliyolar varsa bi tane de bana alsinlar ben ucuza da raziyim :d
Yeni gelinin yaptığı harekete ne demeli ona çok kızdım ben nasıl davraniyim bunaBoşverin. Dert etmeye değmez. Arabalar, altınlar falan filan. Ne edeceksiniz, mezara mı götüreceksiniz? Varsın onunki daha fazla olsun, onun arabası daha lüks olsun.
Calismiyorum 1 senedir. Zaten bu ilk evliligi değil ilk eşinden boşandı aynı dediğin gibi oldu 3 ay sonra birbirlerine girdiler bu 2. Karısı olacak ondan gereğinden fazla simartiyorlarkendi hayatını en iyi şekilde yaşamaya bak bunlarla ömür geçmez düğün arifesinde sonrasında bir girerler birbirlerine o kaka olur senden iyisi olmaz devran döner merak etme. bebeğe yaparlar belki... sallama... çalışmıyor musun sen ??
haaaa oooohooo o zman patlamış mısırını hazırla tatlımCalismiyorum 1 senedir. Zaten bu ilk evliligi değil ilk eşinden boşandı aynı dediğin gibi oldu 3 ay sonra birbirlerine girdiler bu 2. Karısı olacak ondan gereğinden fazla simartiyorlar
Haha bi alemsinyahaaaa oooohooo o zman patlamış mısırını hazırla tatlım
Yeni gelinin yaptığı harekete ne demeli ona çok kızdım ben nasıl davraniyim buna
boşvermekten susmaktan dolayı insanlar kendini bişey sanıyoryaBoşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?