- 16 Ocak 2021
- 4.282
- 7.696
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
Biz 4 kardeşiz. Annem 57 yaşında. abimin bir oğluna 4 yaşına kadar baktı. Şimdide ablamın bir kızı bir oğlu var onlara bakıyor. Benim de yeni bebeğim oldu 6 aylık şimdi. Ablam bize uzak bir ilçede oturduğu için annem orada kalıyor. Çok yoruluyorum gece gündüz yorgun ve uykusuzum bunaldım bıktım. Bana asla yardıma gelmiyor. Kimseye güvenerek doğurmadm tabiki ama hayatta bir annemin olup da yokmuş gibi zorluk çekmek ağırıma gidiyor. İstediğim şey yardım bile değil evde bi ses bi kapımı çalacak annem olsun. Ablamda bizi çok düşünüyormuş gibi davransada annem gidecek diye ödü kopuyor bnce farkındayım. Annemin bahanesi şu ablamın çok zorlu bir işi varmış iki çocuğuda çok zorluymuş yapamıyormuş ben çalışmıyormuşum bir çocuğa bakmakta ne varmış onların ordaki hallerini görsem acırmışım
kısacası artık bu ayrımcılığa tahammül edemiyorum her zorlandığımda ağlayıp arayıp bağırıp çağırmak istiyorum içimden bana yaşattıklarınızı yaşayın diye beddua edip çok pişman oluyorum tövbe ediyorum karmakarışık içim
Güncelleme: ben ev hanımı değilim doğumdan sonra işten ayrılmak zorunda kaldım bebeğe bakabilmk içşn. Aynı fırsat bana taınınsa bende çalışabilecektm

Güncelleme: ben ev hanımı değilim doğumdan sonra işten ayrılmak zorunda kaldım bebeğe bakabilmk içşn. Aynı fırsat bana taınınsa bende çalışabilecektm
Son düzenleme: