Ayrımcılık..

Tevafukk

şükür sebebi yavrum..
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
592
348
323
Selam kızlar sizinle son zamanlarda yaşadığım şeyler hakkında dertleşmeye geldim..

Şimdi benim 3yıllık bir ilişkim var annemde biliyor ama sıcak bakmıyor ilişkimize karşı çıkıyor.. Abiminde sevgilisi var ve bunuda annem biliyor ama çok heyecanlı oğlunun sevgilisi için hediyeler almak istiyo falan,fotografını görmek istiyo sürekli vs..bu da benim canımı epeyce sıkıyor.. Anneme soruyorum neden abime davrandığın gibi bana davranmıyorsun diye, 'o erkek' diyo.. anlayamıyorum ve çok üzüyo beni bu durum.. Anne-babanın evlatları üzerinde hakkı olduğu gibi evlatlarında anne-baba üzerinde hakkı var diyorum anneme ama nafile..

Hep böyle kız-erkek ayrımı mı yapılır ailelerde? sizin düşüncelerinizi merak ediyorum..ne yapmalıyım sizce..:26:

Selam kızlar sizinle son zamanlarda yaşadığım şeyler hakkında dertleşmeye geldim..

Şimdi benim 3yıllık bir ilişkim var annemde biliyor ama sıcak bakmıyor ilişkimize karşı çıkıyor.. Abiminde sevgilisi var ve bunuda annem biliyor ama çok heyecanlı oğlunun sevgilisi için hediyeler almak istiyo falan,fotografını görmek istiyo sürekli vs..bu da benim canımı epeyce sıkıyor.. Anneme soruyorum neden abime davrandığın gibi bana davranmıyorsun diye, 'o erkek' diyo.. anlayamıyorum ve çok üzüyo beni bu durum.. Anne-babanın evlatları üzerinde hakkı olduğu gibi evlatlarında anne-baba üzerinde hakkı var diyorum anneme ama nafile..

Hep böyle kız-erkek ayrımı mı yapılır ailelerde? sizin düşüncelerinizi merak ediyorum..ne yapmalıyım sizce..:26:

evet maalesef canım konu kızlara gelince ole oluyo bncede çok ayrımcılık yapıyorlar bu durum belki kızlarının evlenmelerini baskalarıyla paylasılmasını istemedikleri içinde yapıyor olablir

Öyle canım malesef.
Benim sevgilim oldugunu duysunlar kıyamet kopar.
Abimin sevgilisi oldugunu duysalar takmazlar bile.
Sanki abilerimin çıktıkları kız değil. Çok saçma bir mantık

Bu cocuk ayrimciligi degil ama, bildigin cinsiyet ayrimciligi. Ve maalesef bir tek sizin evde degil hayatin her alaninda karsimiza cikiyor.
Bunu degistirebilecek olan bi tek bizleriz, yani kadinlar.
Mesela benim kizim (olursa bir gün) bu konularda cok özgür olacak. Ama bu forumda, sadece kadinlarin bulundugu bir forumda böyle bir anket yapsak; maalesef sonuc sizin evdekinden farkli cikmaz.
Türkiye'de bunu degistirmek cok zor...

Back
X