sağlıkla kucagına al cnm inşallah. ben iki isimden coooook cektim. universte sınavında bile!! bence aman iki isim koymayın. valla sıkıntı oluyor ben asla koymam cocuguma :))) sadece tolga da güzel ama illa han da koyacaksan bence beraber koy. erkekte en sevdigim isimler : kaya, erk, kayra sevgiler..
cnm selamlar.. ben de cilekli ye sonuna kadar katılıyorum. ben de iki isimliyim. okulda ayrı iş hayatında ayrı.. kesinlikle tek isim ve TOLGAHAN düşünüyorsan.. kesinlikle birleşik koy..
sevgiler..
cnm iki isimle çocuk hep sıkıntı çeker ilerki hayatında hemde han ayrı bi isimmi gibi durmuyo bizde oğlumuzun adını koyarken bunu çok düşündük sonunda BATUHAN en mantıklısı geldi yani birleşik bence beraber koyun sağlıkla alırsın in oğlunu kucağına tatlım
Benim de tavsiyem birleşik koyman. Ben öğretmenim ve iki isimlilerin yaşadığı zorlukları yakından görüyorum. Hatta soyadınız uzunsa sadece Tolga da olabilir.
Hayırlısı ile kucağına almanı dilerim...
Aslında sadece Tolga ismi benimde daha çok hoşuma gidiyor fakat Tolga nın anlamı miğfer demek.
Tolgahan ın anlamı ise güçlü lider olarak geçiyor.Büyük ihtimal kimlikte Tolgahan olarak geçip sadece Tolga diye sesleniriz diye düşünüyorum..
Bu arada soyadımız Torlak. ınşallah Tolgahan Torlak olacak.
Sizce nasıl?