• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıntılı,2.düzey usg çektirenlerden acil yardım bekliyorum..

kaswa

GÜLBEŞEKER
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
2.162
4
316
Diğer
Arkadaşlar 21. haftalık gebeyim.Bu hafta çekimimin yapılması gerekli.Ben Medical Park'ta kontrollerime gidiyorum.O hastanede de bu çekimi yapan cihaz renksiz ve kayıt örneğide verilmiyor.Buna karşılık ücreti 250 lira.Ben bu çekimi renkli yaptırmak istiyorum.İstanbul'da oturan arkadaşlarım bana nerede çektirdiğiniz ve fiyatı konusunda yardımcı olursanız çok memenun olacağım.Teşekkürler....

Arkadaşlar 21. haftalık gebeyim.Bu hafta çekimimin yapılması gerekli.Ben Medical Park'ta kontrollerime gidiyorum.O hastanede de bu çekimi yapan cihaz renksiz ve kayıt örneğide verilmiyor.Buna karşılık ücreti 250 lira.Ben bu çekimi renkli yaptırmak istiyorum.İstanbul'da oturan arkadaşlarım bana nerede çektirdiğiniz ve fiyatı konusunda yardımcı olursanız çok memenun olacağım.Teşekkürler....

canım merhaba ben istanbulda değilim ama bütün tüp bebek merkezlerinde bu ultrason çekimi yapılıyor renkli olarakta kayıt örneğide veriliyor yada özel bi ultrason merkezinde yaptırabilirsin ultramed burtom gibi mutlaka istanbuldada bu merkezlerden vardır neden 21. hafta onu anlayamadım benim sürekli çekildi hatta geçen haftada kalplerine kan akımlarına bakmak için çekildi 35. haftadayım ama her ay yapıldı bu ultrason ben bursadayım burda fiyatlar merkeze göre değişiyor geçen hafta 200 lira verdim rentıpta çektirdim

canım merhaba ben istanbulda değilim ama bütün tüp bebek merkezlerinde bu ultrason çekimi yapılıyor renkli olarakta kayıt örneğide veriliyor yada özel bi ultrason merkezinde yaptırabilirsin ultramed burtom gibi mutlaka istanbuldada bu merkezlerden vardır neden 21. hafta onu anlayamadım benim sürekli çekildi hatta geçen haftada kalplerine kan akımlarına bakmak için çekildi 35. haftadayım ama her ay yapıldı bu ultrason ben bursadayım burda fiyatlar merkeze göre değişiyor geçen hafta 200 lira verdim rentıpta çektirdim

Çok teşekkür ederim canım dediğin yerleri şimdi araştıracağım.Canım her kontrolumde ultrasona girdim.Ense ölçümlerimde ayrıntılıda yapılmıştı.Bu çekimimde bu haftalar arasında yapılması gereken bir çekim canım.

bilge hastanesinde küçükköyde 125 ytl ama renkli mi değil mi onu bilemiyorum. doktor benden de 21.haftada istemişti ama ben yaptırmamıştım.

gebelik takibimi izmirde irenbe 'de veist.da umut tüpbebekte yaptırdım ve umuttaki dr.um detaylı usg için bahçeci kliniğine yönlendirmişti .. bahçeci kliniğinden riskli gebelik uzm .dr. bora bey çekti benim detaylı usg yi .. fiyat : 350 tl idi mart ayında

ben medipole gidiyorum sürekli ayrıntılı usg yide hakan beye yaptırdık. renkli çıktı ve kayıt cdsi veriyo ücretide 185 tl canım. bu arada hakan bey bu işin uzmanı ama çok yoğun 1 ay önceden randevu gerekiyo. ama sen yinede şansını bi dene.

ben 2 gün önce büyükçekmece kolan hastanesinde yaptırdım. 145 tl. dr altan cebeci çok iyi bir doktor. ayrıntılı bir şekilde herşeyi anlatıyor. görüntüleri de cd ye kaydedip veriyor. yaklaşık 40 dk sürüyor ve çok keyifli..

bende medical parka gidiyorum. doktorum beni osman özyurt a yönlendirdi. şişlide. 140 tl ye çekiyor ayrıca CD de veriyor.

ben medipole gidiyorum sürekli ayrıntılı usg yide hakan beye yaptırdık. renkli çıktı ve kayıt cdsi veriyo ücretide 185 tl canım. bu arada hakan bey bu işin uzmanı ama çok yoğun 1 ay önceden randevu gerekiyo. ama sen yinede şansını bi dene.

merhaba

ilk gebeliğimde ayrıntılı ultrasonu hakan bey yapmıştı o dönem acıbademde çalışıyordu.
Gerçekten kendisi çok iyi ve deneyimli bir doktordur.
Yalnız birşey sorucam bu ücret 185 TL SSK anlaşmalı ücretmi acaba :uhm:

ben 2 gün önce büyükçekmece kolan hastanesinde yaptırdım. 145 tl. dr altan cebeci çok iyi bir doktor. ayrıntılı bir şekilde herşeyi anlatıyor. görüntüleri de cd ye kaydedip veriyor. yaklaşık 40 dk sürüyor ve çok keyifli..

merhaba ben aranıza yenı katıldım
ben 1.5 yıllık evlıyım yaklasık 1 yıldır cocuk sahıbı olmaya calısıyoruz ama oluyor artık doktora gıtmeye karar verdım
bu altan beyın metını cok duydum o senın doktorun sanırım nasıl bı doktor olduguna daır bana bılgı verebılırmısın sımdıden tesekkurler....

Back
X