Ya sıkıntım doktoruma randevu alamamam 2 hafta sonra randevu veriyolar o zamanda 22 hafta bitmiş olacak 19 ile 22 hafta arasında yapıyolarmış ultrasonu doktor yönlendirmesi gerekiyosa başka bi doktora gitcem ama bilgi alabildiğim kimse yokcanım arkadasım yeni yaptırdı ama dr yönlerdirdi bilmiyorum
konun öne taşınsın diye yorum yapmak istedim.
Evet biliyorum hatta bütün özellerde bile yok sadece bazı özellerde var ama Antalyada devletin kadın doğum hastanesi var orda yapılıyo tek bilmediğim doktor mu yönlendiriyo yani ayrıntılı ultrasona elinde doktorun verdiği bi kağıtla mı gidiliyoBugun doktorum 20.haftada ayrintili renkli ultrason yaptirmam gerektigini soyledi. Ozelde yaptirman lazim bizim hastanede yapilmiyor dedi sadece.
Evet biliyorum hatta bütün özellerde bile yok sadece bazı özellerde var ama Antalyada devletin kadın doğum hastanesi var orda yapılıyo tek bilmediğim doktor mu yönlendiriyo yani ayrıntılı ultrasona elinde doktorun verdiği bi kağıtla mı gidiliyo
Evet biliyorum hatta bütün özellerde bile yok sadece bazı özellerde var ama Antalyada devletin kadın doğum hastanesi var orda yapılıyo tek bilmediğim doktor mu yönlendiriyo yani ayrıntılı ultrasona elinde doktorun verdiği bi kağıtla mı gidiliyo
doktor yönlendirmesine gerek yok canım benim gittiğim doktor bana 3 yer tavsiye etti hangisine gitmek istersen dedi yada kendi istediğin varsa ona git dedi zaten son adet tarihini soruyorlar ve ona göre ölçümünü yapıyorlar sen şimdi sadece nerde ölçtürüceğini ve yer olup olmadığını araştır fiyatlar değişiyor bazı yerler uçurum fiyat istiyor.İlginize teşekkür ederim kızlar devlette yaptırmayı düşünüyorum yönlendirme gerekiyo sanırım şimdi başka bi doktora gitcem bide ona sorayım emin olmak için
Evet biliyorum duydum çok abartan yerler varmış ben devlette yaptırmayı düşünüyorum ücretsizdoktor yönlendirmesine gerek yok canım benim gittiğim doktor bana 3 yer tavsiye etti hangisine gitmek istersen dedi yada kendi istediğin varsa ona git dedi zaten son adet tarihini soruyorlar ve ona göre ölçümünü yapıyorlar sen şimdi sadece nerde ölçtürüceğini ve yer olup olmadığını araştır fiyatlar değişiyor bazı yerler uçurum fiyat istiyor.
kesinlikle en mantıklısı ben çalıştığım için zaman sıkıntım vardı oyüzden bir dünya para verdim gereksiz yere beni endişelndirdikleride yanıma kaldı bir dünya tahlil istedi onlarda temiz çıktı ben parayı geçtim yaşadığım korku üzüntü yanıma kaldı ama şunu tecrübe edindim 2. çocuğum olursa asla bu kadar test tahlil yaptırmıycam rutin kontrollere gidicem okadarEvet biliyorum duydum çok abartan yerler varmış ben devlette yaptırmayı düşünüyorum ücretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?