Ayrıntılı ultrason için yardım eder misiniz hanimlar lütfen

Kelebek1841

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
113
46
98
Hanimlar 17 haftalik hamileyim. 20 haftalik oldugumda ayrintili ultrason yapilacagini soyledi doktor. Size sorum bu ayrintili ultrasonda vajinal olarak bakiliyor mu yoksa sadece yukardan yani gobekten mi bakiliyor sadece? Cok merak ediyorum tecrubeli bayanlar aydinlatabilir mi beni

Sadece göbekten bakılıyor canım :) sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu.

Amin canim. Ohh icimi rahatlattin :anneadayı::halay:

Aklıma kendi yaşadığım şeyler geldi :) ayni soruyu surda birkaç ay önce ben sormuştum. Şimdiyse oğlum 5 aylık oldu bile :) zaman çok cabuk geçiyor. Hamileliğin tadını çıkarın. O koca göbişi, o tekmeleri cok özleyeceksiniz :)

Hanimlar 17 haftalik hamileyim. 20 haftalik oldugumda ayrintili ultrason yapilacagini soyledi doktor. Size sorum bu ayrintili ultrasonda vajinal olarak bakiliyor mu yoksa sadece yukardan yani gobekten mi bakiliyor sadece? Cok merak ediyorum tecrubeli bayanlar aydinlatabilir mi beni
Canim gobektwn bakiliyor ama 20 erken degilmi ya, 22 de baktirmistik biz , ne kadar buyukken gidersen o kadar iyi ;)

Aklıma kendi yaşadığım şeyler geldi :) ayni soruyu surda birkaç ay önce ben sormuştum. Şimdiyse oğlum 5 aylık oldu bile :) zaman çok cabuk geçiyor. Hamileliğin tadını çıkarın. O koca göbişi, o tekmeleri cok özleyeceksiniz :)
Masallah Allah sizlere bagislasin. Hamilelik degisik bi duygu hemen gecsin istiyor insan

Canim evet 20 erken. Ben 20de gittim kalp damarlarini tam goremedm diye 24 de tekrar cagirdi. Sukur bisey cikmadi simdilik.

göbekten uzuuuun uzuuun bakılıyor.ve hamilelik sürecinin en güzel anlarından birisi.tadını çıkarın.

Back
X