Siz devlette yaptırdınız mi hiç memnun kladinizmi once kadın doktoruna mi gideceğim devlet hastanesinde yoksa radyologami bu konuda biraz cahilimde yardimci olursanız sevinirimDevlet hastanelerinde ücret alınmıyor
Devlette once kadın doğuma gideceksin sonra o seni perinataloga yönlendirecek randevu alıp gideceksin perinatalogaSiz devlette yaptırdınız mi hiç memnun kladinizmi once kadın doktoruna mi gideceğim devlet hastanesinde yoksa radyologami bu konuda biraz cahilimde yardimci olursanız sevinirim
Bende devlette yaptırmıştım özelde ki gibi çok ayrıntılı olmuyor ama doktoruna göre değişir. Benim dr baya bakmıştı her şeye hatta bi kaç yerini görememişti yürüyüp sonra gel falan demiştiSiz devlette yaptırdınız mi hiç memnun kladinizmi once kadın doktoruna mi gideceğim devlet hastanesinde yoksa radyologami bu konuda biraz cahilimde yardimci olursanız sevinirim
Tamam teşekkürler perinatolog aynı hasahanede oluyor degilmiDevlette once kadın doğuma gideceksin sonra o seni perinataloga yönlendirecek randevu alıp gideceksin perinataloga
Herhangi bi ücret talep ettilermiBende devlette yaptırmıştım özelde ki gibi çok ayrıntılı olmuyor ama doktoruna göre değişir. Benim dr baya bakmıştı her şeye hatta bi kaç yerini görememişti yürüyüp sonra gel falan demişti
Devlet zaten para istemezlerHerhangi bi ücret talep ettilermi
Hayır farklı bi hastaneye de yönlendirebilir. Perinatoloji her hastanede yokTamam teşekkürler perinatolog aynı hasahanede oluyor degilmi
Tamam teşekkürlerDevlet zaten para istemezler
İzmir'de Ege üniversitesine gideceğim orda olur insallahHayır farklı bi hastaneye de yönlendirebilir. Perinatoloji her hastanede yok
Ben Trabzon da fakülte hastanesinde yaptırdım sadece girişte 50 TL verdim. Ne gerek var özelde yaptırmaya. Tabi ki Rabbim korusun bir sıkıntı çıkarsa yaptırılır. Ama ben fakülte hastanesinden gayet memnunum. Hem özele gidiyorum hem fakülteye ama fakültedeki doktorumu tek geçerim. Hem ayrıntılıya başka doktorlar bakıyor. Bana hem kalp doktoru hem de ayrıntılıya bakan doktor bakmıştı 45-50 dk baktılar. Sıyah beyaz ekrandı onun dışında bir sorun yoktu. Ama tabi öncesinde randevu alman lazımArkadaşlar bana biraz yardımcı olurmusunuz lütfenben 17 haftalık hamileyim 1 ay sonra ayrıntılı ultrason verdi doktorum İzmir'de özel bir hastahane'ye gidiyorum ama o hastahanede yapılmıyormuş doktor bir kaç prof Dr önerdi ama bana çok ücretli geldi üniversite hastahanesi ne gideyim dedim bende ama orada herhangi bir ücret talep ediliyormu daha önce giden varsa yardımcı olurmu
Cevabınız için teşekkürler çok bende İzmir'de Ege üniversitesinde yaptirmayi düşünüyorum bı kaç gün sonra kadın doğum doktorunami randevu alacm yoksa başka doktora miBen Trabzon da fakülte hastanesinde yaptırdım sadece girişte 50 TL verdim. Ne gerek var özelde yaptırmaya. Tabi ki Rabbim korusun bir sıkıntı çıkarsa yaptırılır. Ama ben fakülte hastanesinden gayet memnunum. Hem özele gidiyorum hem fakülteye ama fakültedeki doktorumu tek geçerim. Hem ayrıntılıya başka doktorlar bakıyor. Bana hem kalp doktoru hem de ayrıntılıya bakan doktor bakmıştı 45-50 dk baktılar. Sıyah beyaz ekrandı onun dışında bir sorun yoktu. Ama tabi öncesinde randevu alman lazım
Benim doktorum fakültedeydi ondan çıkınca randevuyu aldım onun için önce kadın doğumamı alacaksınız bilmiyorum. Ama detaylı ultrason kadın doğumda çekilmiyor. Sekreterliği arayıp detaylı ultrason için randevu almak istiyorum derseniz onlar sizi yönlendirirCevabınız için teşekkürler çok bende İzmir'de Ege üniversitesinde yaptirmayi düşünüyorum bı kaç gün sonra kadın doğum doktorunami randevu alacm yoksa başka doktora mi
Tamam çok teşekkürlerBenim doktorum fakültedeydi ondan çıkınca randevuyu aldım onun için önce kadın doğumamı alacaksınız bilmiyorum. Ama detaylı ultrason kadın doğumda çekilmiyor. Sekreterliği arayıp detaylı ultrason için randevu almak istiyorum derseniz onlar sizi yönlendirir
Renkli mi siyah beyazmi ulturasonBende devlette yaptırmıştım özelde ki gibi çok ayrıntılı olmuyor ama doktoruna göre değişir. Benim dr baya bakmıştı her şeye hatta bi kaç yerini görememişti yürüyüp sonra gel falan demişti
Siyah beyazdi. Ama renkli baktı mi hatırlamıyorumRenkli mi siyah beyazmi ulturason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?