ayrintili ultrason ve bebek pozisyonu !!! acil...

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar ayrintilim yarim kaldi. Bebegimin basi asagida ve beyni kafa cevresi gorulup olculmuyo. Yrn tkrar bakilcak ama 15.haftadan beri bebegim kafa asagida duruyo. Bugun ne yapsam yarin doner ?

Benim ki de aşağıdaydı ama ölçümleri rahat yapışmıştı canım acaba çok mu aşağıda senin ki . Vişne suyu içip sakız çiğne ve yürü işe yarıyor

Benim ki de aşağıdaydı ama ölçümleri rahat yapışmıştı canım acaba çok mu aşağıda senin ki . Vişne suyu içip sakız çiğne ve yürü işe yarıyor
Kafasini sokmus asagiya hicbsy gozukmuyo. Bak fotosu bu

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-17-01-24-22-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 261
Ben onun totosunu yerim ya kafayı gömmüş kedi gibi bebeği çevirmek için hareketler vardı canım belki ise yarar ya instagrmdan dogummelegi 'nin önceki paylasimlarina bi göz gezdir istersen

Ben onun totosunu yerim ya kafayı gömmüş kedi gibi bebeği çevirmek için hareketler vardı canım belki ise yarar ya instagrmdan dogummelegi 'nin önceki paylasimlarina bi göz gezdir istersen
popisi benmde cok hosuma gitti ama cocuk simdiden anasinin kucuklugu gibi taklaci olmus bi bakayim bakalm hareketlere :) 2ye kdr donmesi lazm bebisimn ins doner ya dua edin kizlar bana
Takla atar gibi duruyo kiz bide dr ultrasonla bastirinca bi vurdu ayagyla dr baya inatlasti ama benm oglan anasi gibi inatci dr falan islemez

İnilh canım daha küçük bebiş mutlaka döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…