Ayrintili ultrason

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Arkadaslar merhaba.
Ayrintili ultrason kacinci haftaya kadar cekiliyor? Ben en son 23 diye okudum ama benim randevum 23+3 e denk geliyor bi sorun olur mu? Bide devlet hastanesinde randevu aldim ucret yatiriliyormu yinede ? Birde cd falan veriliyor mu ? Cok soru sordum ama tecrubeli annelerden bilgi istiyorum :)
En son dun 3lu taramaya girdim 4 hafta sonra ayrintili dedi ama randevu doluydu 6 hafta sonrasina verdiler yabi ben 1bucuk ay kontrole falan gitmicem bana biraz cok geldi oyle degil mi sizcede ?

CD vermiyorlar sadece sonuç kağıdı veriliyor. Benim 22+ larda bi gün dü Dr geçmek üzere bebek çok büyümüş hemen yapalım dedi iki üç gün sonra yaptı hemen 22 küsürdü ama hatırlayamadım. Bebeğim büyümesiyle alakalı bişey sanırım

Benim gecen hafta oldu yüzünü göremedik sadece eliyle kapattığı için. Onun için tekrar gelin fakat 23 haftayı geçmesin dediler bence senin günün geç

23 ler gec olur baya one alin isterseniz genelde 20-22 haftalar deniyor hep

Benim gecen hafta oldu yüzünü göremedik sadece eliyle kapattığı için. Onun için tekrar gelin fakat 23 haftayı geçmesin dediler bence senin günün geç

Bende oyle dusunuyorum ama ozaman niye o gune verdiler randevuyu anlamadim

Ozaman benimde 23e birakmamam lazim baska yer arastiriyim hemen

Ozaman benimde 23e birakmamam lazim baska yer arastiriyim hemen
Beni normal muane eden Dr hemen yapılması lazım bebeğin çok büyümüş demişti. Seni muane eden sana bişey demedi mi? Bide benim ki biraz önde gidiyor

Beni normal muane eden Dr hemen yapılması lazım bebeğin çok büyümüş demişti. Seni muane eden sana bişey demedi mi? Bide benim ki biraz önde gidiyor
doktorda bana adet tarihine gore al randevuyu dedi benimde 5 gun onde aslinda

doktorda bana adet tarihine gore al randevuyu dedi benimde 5 gun onde aslinda
Adet trihine gore nasil oluyo . Ben dun 3lu taramaya girdim normalde 16+5 ama ultrasonda 16+3 cikti zaten basindan beri 2 gun geriden gidiyo dr. Sorun degil dedi. Bu arada Ankaradayim

Adet trihine gore nasil oluyo . Ben dun 3lu taramaya girdim normalde 16+5 ama ultrasonda 16+3 cikti zaten basindan beri 2 gun geriden gidiyo dr. Sorun degil dedi. Bu arada Ankaradayim
son adetim 12 ocakti benim doktor ona gore hesapla 20. hafta git dedi belli olmuyo cunku bi bakiyosun bazen 3 gune iniyo..bende ankaradayim normalde zubeyde hanima gidiyorum ama detayli icin ozel deva tip merkezine gidicem 150 lira orasida

son adetim 12 ocakti benim doktor ona gore hesapla 20. hafta git dedi belli olmuyo cunku bi bakiyosun bazen 3 gune iniyo..bende ankaradayim normalde zubeyde hanima gidiyorum ama detayli icin ozel deva tip merkezine gidicem 150 lira orasida

Benimde 15 ocak. Ozaman benim randevu tarihim cok gec hemen one almam lazim bende baska yerler arastircam mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…