Benim gecen hafta oldu yüzünü göremedik sadece eliyle kapattığı için. Onun için tekrar gelin fakat 23 haftayı geçmesin dediler bence senin günün geç
Ozaman benimde 23e birakmamam lazim baska yer arastiriyim hemenCD vermiyorlar sadece sonuç kağıdı veriliyor. Benim 22+ larda bi gün dü Dr geçmek üzere bebek çok büyümüş hemen yapalım dedi iki üç gün sonra yaptı hemen 22 küsürdü ama hatırlayamadım. Bebeğim büyümesiyle alakalı bişey sanırım
23 ler gec olur baya one alin isterseniz genelde 20-22 haftalar deniyor hep
hangi ildesiniz devlet hastaneleri hem yogun hemde cok iyi degilmis bu konudaEvet herkes oyle diyo benim 23+3 oluyo 24. Haftanin icindeyken one aldirmam lazim :/
Beni normal muane eden Dr hemen yapılması lazım bebeğin çok büyümüş demişti. Seni muane eden sana bişey demedi mi? Bide benim ki biraz önde gidiyorOzaman benimde 23e birakmamam lazim baska yer arastiriyim hemen
doktorda bana adet tarihine gore al randevuyu dedi benimde 5 gun onde aslindaBeni normal muane eden Dr hemen yapılması lazım bebeğin çok büyümüş demişti. Seni muane eden sana bişey demedi mi? Bide benim ki biraz önde gidiyor
Adet trihine gore nasil oluyo . Ben dun 3lu taramaya girdim normalde 16+5 ama ultrasonda 16+3 cikti zaten basindan beri 2 gun geriden gidiyo dr. Sorun degil dedi. Bu arada Ankaradayimdoktorda bana adet tarihine gore al randevuyu dedi benimde 5 gun onde aslinda
Ay Yok benim bebeği görünce bu kocaman olmuş dedi randevu veren sekretere telefon etti hemen randevu verin dedidoktorda bana adet tarihine gore al randevuyu dedi benimde 5 gun onde aslinda
Aynen canım iyi yaparsın devlet hastanesi olunca öyle oluyorOzaman benimde 23e birakmamam lazim baska yer arastiriyim hemen
Senin kız önden mi gidiyor canımAy Yok benim bebeği görünce bu kocaman olmuş dedi randevu veren sekretere telefon etti hemen randevu verin dedi
son adetim 12 ocakti benim doktor ona gore hesapla 20. hafta git dedi belli olmuyo cunku bi bakiyosun bazen 3 gune iniyo..bende ankaradayim normalde zubeyde hanima gidiyorum ama detayli icin ozel deva tip merkezine gidicem 150 lira orasidaAdet trihine gore nasil oluyo . Ben dun 3lu taramaya girdim normalde 16+5 ama ultrasonda 16+3 cikti zaten basindan beri 2 gun geriden gidiyo dr. Sorun degil dedi. Bu arada Ankaradayim
EVet bi hafta 4 gün falan önde hep.Senin kız önden mi gidiyor canım
Masallah kuzucuğa :)EVet bi hafta 4 gün falan önde hep.
İlk kızım hep geriydi ağlaya ağlaya hamileliğim geçti bu rabbimin lütfu :))Masallah kuzucuğa :)
son adetim 12 ocakti benim doktor ona gore hesapla 20. hafta git dedi belli olmuyo cunku bi bakiyosun bazen 3 gune iniyo..bende ankaradayim normalde zubeyde hanima gidiyorum ama detayli icin ozel deva tip merkezine gidicem 150 lira orasida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?