Ayrintili ultrason

2kedi_1deli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
3.781
3.411
133
39
Istanbul
Arkadaslar istanbul ozellikle anadolu yakasi ayrintili ultrasonlari nerelerde yaptiricaksiniz.. ozelde yaptiricak olanlar aldiklari fiyatlari ve merkezleri yazabilir mi?

Son düzenleme:
canım bulunduğun sehri yazmamıssın ama ben istanbuldayım. Cuma günü yaptıracağım kısmetse. benim doktorum illa perinatolog yapmalı diye ısrar ediyor. Görüntüleme merkezlerinde radyologlar yapıyor onun fiyatları genelde 200 250 300 fin ama perinatolog olsun dersek 400 ve üstü fiyat veriliyor. Ben çamlıca Medicana ve Çamlıca Medipolden fiyat aldım Medicana 400 medipol 450 dedi profesorlere 500 istiyorlar.. Ümraniyede Rad istanbul diye bir görüntüleme merkezi var 300 demisti bikaç defa daha çekime çağarıyormus büyümüs halinide gösteriyormus ancak radyolog yapıyor.. Perinatoloji dalı riskli gebeliklere bakıyor bebegin tüm organlarını inceliyor bir risk varsa çıkarıyor.. Radyologda öyle ama tabi biri o konunun uzmanı eğitimini almış kişi.. çamlıca ve çakmak erdem hastanelerinde 375.. benim doktorum sonomed diye bi yer önerdi 820 ye yapıyorlarmış. yani fiyat aralığı çok geniş yapılan iş aynı aslında.. Biz medipol çamlıcaya karar verdik zaten takibimde orda yapılıyor o sebeple.. İnşallah yardımcı olabilmişimdir :)

canım bulunduğun sehri yazmamıssın ama ben istanbuldayım. Cuma günü yaptıracağım kısmetse. benim doktorum illa perinatolog yapmalı diye ısrar ediyor. Görüntüleme merkezlerinde radyologlar yapıyor onun fiyatları genelde 200 250 300 fin ama perinatolog olsun dersek 400 ve üstü fiyat veriliyor. Ben çamlıca Medicana ve Çamlıca Medipolden fiyat aldım Medicana 400 medipol 450 dedi profesorlere 500 istiyorlar.. Ümraniyede Rad istanbul diye bir görüntüleme merkezi var 300 demisti bikaç defa daha çekime çağarıyormus büyümüs halinide gösteriyormus ancak radyolog yapıyor.. Perinatoloji dalı riskli gebeliklere bakıyor bebegin tüm organlarını inceliyor bir risk varsa çıkarıyor.. Radyologda öyle ama tabi biri o konunun uzmanı eğitimini almış kişi.. çamlıca ve çakmak erdem hastanelerinde 375.. benim doktorum sonomed diye bi yer önerdi 820 ye yapıyorlarmış. yani fiyat aralığı çok geniş yapılan iş aynı aslında.. Biz medipol çamlıcaya karar verdik zaten takibimde orda yapılıyor o sebeple.. İnşallah yardımcı olabilmişimdir :)

Istanbul anadolu yakasindayim ... Sonomedden bende fiyat aldim 850 dedi.. benim doktorum orayi onerdi ama baska yerleride arastiricam.. kosuyolu goruntuleme merkezi 650 dedi.. aslinda esimin hocasi perinatolog ama cok yogun araya sıkıstirsin istemiyorum.. bide ondan rica minnet parasini versen bile rahatsiz bir his yani..

2 2kedi_1deli 850 650 fin bana çok fazla geliyor canım hem maddi acıdan hemde hepsı aynı isi yapıyor o acıdan.. medipolde yaptırmamın sebebi yapacak olan kadın Emine aydın die çok tatlı bir kadın uzun uzun anlatıyormus giden bir arkadasım var bide hacettepede perinatoloji eğitimi almış 3 yıl onlara güvendim bana yeterli geldi :) kaçıncı haftandasın sen şuanda?

2 2kedi_1deli 850 650 fin bana çok fazla geliyor canım hem maddi acıdan hemde hepsı aynı isi yapıyor o acıdan.. medipolde yaptırmamın sebebi yapacak olan kadın Emine aydın die çok tatlı bir kadın uzun uzun anlatıyormus giden bir arkadasım var bide hacettepede perinatoloji eğitimi almış 3 yıl onlara güvendim bana yeterli geldi :) kaçıncı haftandasın sen şuanda?

17 deyim bayram sonrasi yaptiricam.. evet fiyatlar cok ama bazen yapicak birsey olmuyor. Malum doktordan doktora cok farkedebiliyor bazen... Neyse bakalim esime pasladim biraz arastirmayi ama tabi nerede ne var diye ogrenip yonlendirme yapiyorum ;) geri kalan arastirmayida o yapacak artik. Sen ne zaman yaptiricaksin

17 deyim bayram sonrasi yaptiricam.. evet fiyatlar cok ama bazen yapicak birsey olmuyor. Malum doktordan doktora cok farkedebiliyor bazen... Neyse bakalim esime pasladim biraz arastirmayi ama tabi nerede ne var diye ogrenip yonlendirme yapiyorum :KK66: geri kalan arastirmayida o yapacak artik. Sen ne zaman yaptiricaksin

Benim vaktim daraldı canım 21deyim den :) yarın yaptırıcam artık kısmetse.. senin vaktın var biraz daha arastır istersen yediyepeyi hiç duymamıstım fiyatı neymiş acaba

Back
X