Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her doktor ayrıntılı ultrasona bakamıyor perinataloglar bakıyo genelde.Bakılan şey aynı ama ayrıntılı ultrason için ayrı bi uzmanlık gerekiyo.Prof.Atıl Yüksel var bu işin 1 numarası Çapa'da profesör.Nişantaşı'nda muayenehanesi var.Orda 450 tl'ye bakıyo hastanede sgk karşılıyodur heralde.Randevu almak için de 2-3 ay önceden aramak gerekiyo.
Ayrıntılı ultrasano 18-24. hafta arasında bakıyorlar daha çok.. Her yerde fiyatlar değişiyor. Ben sonomed'de 200 liraya çektirdim. Tam teşekküllü devlet hastanelerinde de bakıyorlardır. Ve bazı üniversite hastanelerinde ama tabi orada sıra durumu var.
Ayrıntılı ultrasano 18-24. hafta arasında bakıyorlar daha çok.. Her yerde fiyatlar değişiyor. Ben sonomed'de 200 liraya çektirdim. Tam teşekküllü devlet hastanelerinde de bakıyorlardır. Ve bazı üniversite hastanelerinde ama tabi orada sıra durumu var.
merhaba, bende kadıköy sonomedde yaptıracağım ama bana 308 lira dediler. Anladığım kadarıyla sende onuncu ayda yaptırmışsın bu fiyat farkı neden acaba.
vallaha bizdende birisi istedi başka bi dk istemedı ama erdem hastahanesinde 300 mılyon bölge hastahanesınde 120 mılyon o ayda sıkıntıdaydık valla yaptıramadık
Bebeğin iç organlarında, kalbinde sorun olup olmadığı, kol-bacak uzunluklarının normal olup olmadığına falan bakılıyor. Riskli gebeliklerde daha önemli oluyor bu kontrol.. Bir sorun varsa müdahale şansı var ama Allah kimsenin başına vermesin tabii..
mecidiyeköyde fehmi yazıcıoğlu var,sadece 2 li 3 lü test ve ayrıntılı ultrason bakıyo,bu konuda uzman yani. 170-200 civar bir ücreti var.tavsiye edebilirim