ayrıntılı ultrasonda problem çıktı

canım şu an tam 33,hafta bitti,ankaradan taşındık buranın hastaneleri bi tuhaf gelişmemiş bi yer ilk ölçümde 8,5 çıktı sonraki radyalog sağ sol nasıl ölçülüyo bilmiyorumki ben kadın doğumcu değilim ama sanırım 13,5 dedi ciddiye alıp üzülmedim bende,iki hafta sonra ankaraya gidicem orda doğum yapıcam imşallah,gülhanede öğrenirim artık kaç olduğunu inşallah normale dönmüştür

merhaba doğum yaptın mı bebegının durumu ne?

merhaba kızlar size çok önemli bir sorum olacak eğer kendinizden veya çevrenizden tecrübe edindiyseniz lütfen yardımcı olun çünkü çok endişeliyim 29 haftalık gebeyim bundan iki ay önce ayrıntılı ultrasona girdim ankara gatada,bana bebeğin beyin omurilik sıvısının geçtiği kanalın normalden biraz büyük olduğunu takip edilmesi gerektiğini söyledi dr.sağ taraf normalmiş ama sol taraf max.10 mm. olması gerekirken 10.6 çıkmış kendiliğinden küçülebilir dediler ventrikül genişliğiymiş bu,iki haftada bir kontrole gitmem gerekiyor,ankaradan karamana tayinimiz çıktı buranın hastanesi yetersiziz dedi konyaya sevketti ordaki askeri doktor elimdeki sonucu karamandaki dr.verdi sanıp seni niye korkutmuşlar diye diye kızdı önce,sonra bunu gata verdi deyince başka türlü davrandı ama neticede normal sınırlar içinde olduğunu söyledi bende ikilemde kalıp ankaraya tekrar gittim ordaki ölçümlerdede dr.yine takip dedi büyüme olmamış kanallarda ama küçülmede yok anladığım kadarıyla,kitaptan araştırdım bu bir hastalıksa hidrosefali olarak adlandırılıyor çok korkuyorum inşallah böyle birşey yoktur doğumada az kaldı sanırım ankaraya gidicem doğum için,bu konuda bilgisi olan varsa yardım edin lütfen acillll ikili ve üçlü testlerimde normal çıkmıştı
Mrb bende aynı durumdayım lütfen bebeginiz şu an nasıl bilgi verebilirmisinz

Burada doğum yapan hiç kimse tekrar ne yaşadığını söylemiyor maalesef...seneler geçmiş üstünden cevaplanmamış sorular

Back
X