Ayrintili ulturasonda bobrek buyumesi

Cihangirim benim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
30
15
3
33
Kizlar moralim cok bozuk yaa bebegimin 2 bobreginde buyume saptandi ve kalbinde parlaklik var amniyosentez surem gectiginden yaptiramadim down olabilir diyorlar ne olur bu durumu yasayipta bebegi saglikli olan varmi

Canim 2 liyi yaptirmamistim surem gectigi icin 3 luyu yapmadi 4 luyu yapti 4 lu %80 daha guvenilir diye ondada 10 binde 1 cikmisti
ayrıntılı ultrasonda gördü galiba. zaten canım bazı sendromlar bırak ikili testi amniyosentezde bile anlaşılmıyor. ense kalınlığı 12. hafta civarı normal seviyedeymiydi canım.

ayrıntılı ultrasonda gördü galiba. zaten canım bazı sendromlar bırak ikili testi amniyosentezde bile anlaşılmıyor. ense kalınlığı 12. hafta civarı normal seviyedeymiydi canım.
Canim bebegin herseyi normal butun uzuvlari el parmak ese bas govde v.s hicbir sorunumuz yok tek sorun minik bir parlama kalpte ve bobreklerde genisleme erkek bebeklerde olabiliyor diyor ama icim rahat degil

Canim bebegin herseyi normal butun uzuvlari el parmak ese bas govde v.s hicbir sorunumuz yok tek sorun minik bir parlama kalpte ve bobreklerde genisleme erkek bebeklerde olabiliyor diyor ama icim rahat degil
canımcım ense kalınlığı normal sınırların içinde ise bence de çok korkmana gerek yok. bebeğin downlu olsa muhtemelen bu haftaya kadar ense kalınlığı yüksek çıkardı. tabi ki üzülmen normal canım. kolay değil doktorlar paldır küldür söylüyor herşeyi. benim oğluma da kalbinde küçük bir delik var bir şey yapılmaz şimdi dendi eşimle öldük öldük dirildik. şükür doğunca llk nefeste kapandı. dua et canım gönlünü ferah tut ben bir sorun olmadığına inanıyorum geçmiş olsun tatlım.

InsAllah canim yaa valla mahvoldum mayisa kadar zaman nasil gececek bilmiuorim minnakim birde erken dogarsa 15 mm gececek diye cok korkuyorum ya nettende bakiyorum erkek bebeklerde bu sorunu yasayanlarda cok sunnet olunca geciyormus. Ensede sorun yok burun kemigi falanda mevcut hatta babasi gibi koca bir burnuda var

Kalpteki sorunuda onemsemiyor pek dr lar onemli olan bobrekleri diyorlar

olumlu düşün canım. inşallah sorunsuz bebişini kucağına alacaksın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…