Ayrıntılıda cinsiyeti farklı çıkan var mı acaba

filtur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
107
3
38
Samsun
23. Haftada ayrıntılıya girince iki arkadaşın farklı çıktı

Bende sormadım hiç şimdi merak ediyorum çok bütü eşyalarını aldım

Sizce farklı çıkma ihtimali var mı

23. Haftada ayrıntılıya girince iki arkadaşın farklı çıktı

Bende sormadım hiç şimdi merak ediyorum çok bütü eşyalarını aldım

Sizce farklı çıkma ihtimali var mı

Ayrintilida kesin sonuc cikar canim heryeri net ve 4 boytludur oncekiler yanlmisdr sn kac haftaliksn cinsiyet ne ?

Benim kız 12. Haftada söyledi doktor şimdi 24. Haftadayım ayrıntılıya girdim geçen hafta ama sormadım cinsiyetini

Benim kız 12. Haftada söyledi doktor şimdi 24. Haftadayım ayrıntılıya girdim geçen hafta ama sormadım cinsiyetini

Ayni haftadayz ama kizda pek degsme olmuo dye bliyrm cnm erkek kordonla karisiyo bazen ama kiz ayni hem icin rahat etmiosa doktr kontrlnde tekrr sorarsn

Ben de sürekli soruyorum kız benimki. Doktorum çok iyi her kontrolde 4 boyutludan bakıyoruz bebeğime. ayrıntılıya eylülde gircem farklı bişey söyler diye bi çorap bile almadım öle bekliyorum merakla..

Benim bebek çok aşağıda gibi normal mi sence seninde öyle mi

Valla blmyrm cnm dkkat etmdm ilk bebk olnca yeni yeni anliyrm herseyi hssediyrm ben 15 haftamda 99erkek dedi 18 de arksi donukdu kiza benzio gbi ddi baska doktra gttm erkek dedi 20 de ayrntilida erkek oldgu kesnlesti 21 de zaten pipsni resmni ble aldik

12. haafta cinsiyet belirlemek için erken diye biliyorum. Biz 13. hafta gittiğimizde doktor bu hafta olmaz bir dahaki görüşmemize demişti. Bizimkine 18. hafta %80 kız dedi.

bende daha bir şey almadım ama piyasa araştırması yapıyorum sürekli :P
%80 kız demişti ama eylülde bende ayrıntılıya gircem. Ondan sonra almaya başlıycam. Eğer dayanamazssamda ufak tefek şeyler alırım zaten sarıyıda yeşilide hep sevmişimdir :)

http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/

ben bu hafta ayrıntılıya gireceğim 17. haftada kız dediler bakalım bu sefer ne diyecekler. devlet hastaneleri ayrıntılıda cinsiyet söylüyormu bilen varmı?

Back
X