Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayni haftadayz ama kizda pek degsme olmuo dye bliyrm cnm erkek kordonla karisiyo bazen ama kiz ayni hem icin rahat etmiosa doktr kontrlnde tekrr sorarsn
Ben de sürekli soruyorum kız benimki. Doktorum çok iyi her kontrolde 4 boyutludan bakıyoruz bebeğime. ayrıntılıya eylülde gircem farklı bişey söyler diye bi çorap bile almadım öle bekliyorum merakla..
Valla blmyrm cnm dkkat etmdm ilk bebk olnca yeni yeni anliyrm herseyi hssediyrm ben 15 haftamda 99erkek dedi 18 de arksi donukdu kiza benzio gbi ddi baska doktra gttm erkek dedi 20 de ayrntilida erkek oldgu kesnlesti 21 de zaten pipsni resmni ble aldik
12. haafta cinsiyet belirlemek için erken diye biliyorum. Biz 13. hafta gittiğimizde doktor bu hafta olmaz bir dahaki görüşmemize demişti. Bizimkine 18. hafta %80 kız dedi.
bende daha bir şey almadım ama piyasa araştırması yapıyorum sürekli
%80 kız demişti ama eylülde bende ayrıntılıya gircem. Ondan sonra almaya başlıycam. Eğer dayanamazssamda ufak tefek şeyler alırım zaten sarıyıda yeşilide hep sevmişimdir :)
ben bu hafta ayrıntılıya gireceğim 17. haftada kız dediler bakalım bu sefer ne diyecekler. devlet hastaneleri ayrıntılıda cinsiyet söylüyormu bilen varmı?