• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıyken eski sevgiliye yazmak

izmir_bursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
79
0
86
İzmir
arkadaşlar merhaba;
Çok moralim bozuk , kısaca bahsetmek istiyorum, erkek arkadaşımla ayrılmıştık 2 hafta ayrı kaldık 1 ocakta barıştık.ayrıyken eski sevgilisi onun ilişkisi yok durumunu görmüş sormuş ve erkek arkadaşım, hayatın dersini aldım, değerimi çıkan bilir elbet gibi şeyler demiş bunu ben onun facebookuna girince öğrendim, herzaman arkadaşlarıma onun hatasını anlatırken kendimde böyle böyle yapabilridim, onun da hakkını yemiyim bana şöyle iyi davrandı böyleydi diye anlattım kul hakkından korkarım. bunu geçtim, ayrılıp barıştık annesiyle bayramdan bayrama tebrik etmek için konuşurduk, annesi o kız senden ayrıldı artık ben sizin iş ciddiye binene kdr görüşmek istemem onunla demiş, bu da kırdı saçma geldi yılda 2 kere aramammı çok gelmiş, ha aramaya meraklı değilim ama bu düşüncesi olmadı sevgilimde annesini savundu, tamam dedim bana mantıklı gelmiyor ama tartışmak istemiyorum annen olduğu için tamam diyorum dedim, en sonunda da dün onun şifrsiyle facebookuna girdim, diğer eski sevgilisine biz ayrıyken ( burda yazdığım onun eski sevgilileri farklı kişiler) msj atmış nasılsın nasıl gidiyor hayat die bu hoşuma gitmedi evet ayrıyız ama niye eski sevgiliye msj atma gereği duyuyor, hemen ertesi günü kız cvp atmayınca cevap yazarsan sevinirim okuyup okumadığını bilmek istiyorum demiş bi kaç güne de kız gayet düzgün cevap yazmış ztn kızın ne yazdığı değil sevgilimin ona yazması önemli bnm için. bunu ben facebooktan öğrendim, o daha okumadan o msjı ben okumuştum, ama biz başlayınca bana açıklama yapması gerekirdi bence haberin olsun kırıldığını biliyorum böle böle yazmıştım die bişey demedi, üstüne yılbaşınca sevgilileri görünce boşluğa düştüm iyice ona yazdım dedi, ona dönerim dönerim ayrılmasaydın dedi sonradan da yazarım yazarım dicektim yanlış dedim dedi, ama artık ikna olmuyorum birşeye:( bu kıskançlığı geçtikii, bu güvensizlik veriyor bana. evet ayrıyken konuşmuş ama 2.5 yıldır konuşmadığı eski sevgilisine yazmış, boşluğa düştüm diyor özür de yok:( bi dese bana haklsın kırdım tamam dicem ama yok işte sadece ilişkimze başlayınca söyleyebilirdim kusura bkma dedi o kdr:(

Pek bir şey anlayamadım benkafamçokkarıştı
Sevgiliniz yada eski sevgiliniz her ne sıfattasa yani annesi çok doğru söylemiş vallabuyrunnnnnnnnn
Ama bildiğim bir şey KAÇAN KOVALANIRolumunekankayizsmile

mizgincim anlamadım cnm annesi nasıl doğru söylemiş. aramızda sorunlar oldu ayrılığı ben istedim, önceden annesi bnmle görüşüyordu biz tekrar barıştıktan sonra artık ben onunla konuşmam bayramda bile aramasın demiş.
Ayrıca facebookunda ekli değildi eski sevgilisi ama aratıp bulmuş eklememiş ama mail göndermiş

aklı hala eski sevgilide olmasın:umursamaz:
ayrısınız ya hadi git sende eski sevgilini bul:1ninca:

Nasıl bir şeydir bu facebook yahu. ılişkisi var ilişkisi yok bilmem ne? Nelerle uğraşıyor millet valla şaşırıyorum. Erkek arkadaşımın facebookuna bakmak aklıma dahi gelmiyor ki benim zaten üyeliğim yok. Sana kızmıyorum yanlış anlama. Öncelikle kendine uğraşlar bul. Facebook illetinden çık. Kendine güvenen, ayakları yere basan bir kadın ol. Öyle değilsin demiyorum. Sen gidersen ben üzülürüm modundan bana yanlış yaparsan ben giderim moduna gir. Kendine güveni olan kadına erkek saygı duyar ve korkar. Bırak korksun seni kaybetmekten.

boşluğunu hemen doldurma niyetinde adam. bu da size pek kıymet vermediğini gösterir. bu gitti ise eskisi ile başlayayım ne olmuş ki...

bu kadar akannehir

boşluğu sizinle değil de başkasıyla dolduruyorsa siz düşünün artık sevgilinizin gözündeki değerinizi

arkadaşlar merhaba;
Çok moralim bozuk , kısaca bahsetmek istiyorum, erkek arkadaşımla ayrılmıştık 2 hafta ayrı kaldık 1 ocakta barıştık.ayrıyken eski sevgilisi onun ilişkisi yok durumunu görmüş sormuş ve erkek arkadaşım, hayatın dersini aldım, değerimi çıkan bilir elbet gibi şeyler demiş bunu ben onun facebookuna girince öğrendim, herzaman arkadaşlarıma onun hatasını anlatırken kendimde böyle böyle yapabilridim, onun da hakkını yemiyim bana şöyle iyi davrandı böyleydi diye anlattım kul hakkından korkarım. bunu geçtim, ayrılıp barıştık annesiyle bayramdan bayrama tebrik etmek için konuşurduk, annesi o kız senden ayrıldı artık ben sizin iş ciddiye binene kdr görüşmek istemem onunla demiş, bu da kırdı saçma geldi yılda 2 kere aramammı çok gelmiş, ha aramaya meraklı değilim ama bu düşüncesi olmadı sevgilimde annesini savundu, tamam dedim bana mantıklı gelmiyor ama tartışmak istemiyorum annen olduğu için tamam diyorum dedim, en sonunda da dün onun şifrsiyle facebookuna girdim, diğer eski sevgilisine biz ayrıyken ( burda yazdığım onun eski sevgilileri farklı kişiler) msj atmış nasılsın nasıl gidiyor hayat die bu hoşuma gitmedi evet ayrıyız ama niye eski sevgiliye msj atma gereği duyuyor, hemen ertesi günü kız cvp atmayınca cevap yazarsan sevinirim okuyup okumadığını bilmek istiyorum demiş bi kaç güne de kız gayet düzgün cevap yazmış ztn kızın ne yazdığı değil sevgilimin ona yazması önemli bnm için. bunu ben facebooktan öğrendim, o daha okumadan o msjı ben okumuştum, ama biz başlayınca bana açıklama yapması gerekirdi bence haberin olsun kırıldığını biliyorum böle böle yazmıştım die bişey demedi, üstüne yılbaşınca sevgilileri görünce boşluğa düştüm iyice ona yazdım dedi, ona dönerim dönerim ayrılmasaydın dedi sonradan da yazarım yazarım dicektim yanlış dedim dedi, ama artık ikna olmuyorum birşeye:( bu kıskançlığı geçtikii, bu güvensizlik veriyor bana. evet ayrıyken konuşmuş ama 2.5 yıldır konuşmadığı eski sevgilisine yazmış, boşluğa düştüm diyor özür de yok:( bi dese bana haklsın kırdım tamam dicem ama yok işte sadece ilişkimze başlayınca söyleyebilirdim kusura bkma dedi o kdr:(

Çok geç kalmış ayyy canım hiç hoş kalmaması lâzım sanki motor! akannehir
Bu gibi (afedersiniz ama) h.dük birine denecek tek laf:
''Kusura sünnetçiler bakar ben değil.'' demek.
laelaelaelaelae
Benim takıldığım nokta sen bu gibi yalnızlıktan korkan aciz biriyle hâlâ nasıl berabersin???
:olmaz:

sen ayrılmıs olsan bıle kosa kosa eskı sevgılısıne yazmaya gıdıyorsa
ondan ne koy olur nede kasaba kusura bakma
bi kere eskı sevgılısının ne işi facede
sen bosver canım senın yasını bıle tutmadan bu kadar cabuk vazgecıyorsa sevmemıstır bence

Okurken daraldım valla ben olsam sevgilimin kafasına bitane geçirirdim bidaha değil eski sevgilisine yazma beni bile hatırlayamazdı:mymeka:
Bu erkeklerin boşluğa düşünce eskilere sarma olaylarını anlamıyorum nasıl bir mantıktır bu yahu bizde mi boşluğa düşünce eskilere saralım saçmalık resmen bi özür bile dilemedi demişsin hoş olayın özür dilenicek bi yanıda yok özür dilese kapanıcakmı bu yaptığı canım..
Gerçekten erkek arkadasın seni sevseydi ayrıldığınızda eskiye yazmak yerine seninle barışma yollarını arardı..
ıyice düşün derim

ben hiç birşey anlamadım ayrıldığın adamla barışıyorsun ona güvenmiyorsun ee niye ayrılmıyorsun seni sevdiğinden emin değilsen

ezik... kaybol o boşlukta deseydin..

sevgilinin şifresini biliyosun demekki
yani sevgilin sana şifreyi vermekte sakınca görmemiş
saçma sapan şeylerle uğraşıyosunnnn

benim açtığım konuyu okurmusun
ozaman aklın başına gelir
konu başlığı
kendimi aptal yerine koyulmuş hissediyorum

eski sevgililerini aklında bitirmediyse seninle neden çıkmış.ya bi de yaptığı açıklama çok rahat,üste çıkmaya çalışmış.Ayrısınız diye eskilere koşcaksa yol ver defolsun

aynı hatayı ben yaptım.. sevgilim beni affetti.. ve beni bir daha ihmal etmemesi üzmemesi gerektiğini öğrendi.. bu durumda sadece sevgilinizi suçlamıyorum dedim ya aynısını yapmaya kalktım... sevgilimle 3 gün görüşmedim aramız berbattı.. ben ağlarken o yanımda değildi beni de eski erkek arkadaşım aradı zaten 11 yasından beri arkadasız bi sene kadar çıktık sonra ayrıldık tekrar arkadas kaldık.. ama sevgilim görüşmemi istemiyordu sonucta eski sevgiliydi o.. her neyse biz küsken eski sevgilim beni aradı ortak arkadaslarımızda vardı yanında benim de kötü olduumu biliyodu gel dişari çıkalım biraz dedi.. tamam dedim gidicektim.. o sıra beni 3 gün aramayan sevgilim aradi konusalım dedi.. ben söyledim arkadaslarla görüşücektım plan yaptım dedim gidemezsin falan dedi.. yanii ayrıyken bi sinir anında yapmış uzatma.. biraz kendine çevir aynayı.. neden eski sevgilisine yazma gereği duydu diye düşün.. kavga etmeden güzelce sakince konuş.. bu bi daha tekrarkanacak mı diye sor.. valla benim sevgilim çok olgun davrandı.. yerımde baskası olsa ayrılırdı ben seni çok seviyorum ve bu durumu kaldıracam dedi.. kaldırması çok zor çok ağrıma gidiyor ben haketmedım ama bi şekilde sindirecem dedi.. bi de uzun uzun konustuk.. neden görüşmek istediklerinde tamam dedin neden falan diye baya konustuk.. sana öyle sinirliydim ki sağlıklı düşünemedim dedim.. o zaman bi daha seni ihmal etmemek lazım seni üzmemek lazım dedi...

ayrılığın ilk günlerinde insan baya saçmalayabiliyor bir de... can sıkıntısı falan filan derken olur olmaz insanlarla görüşmeye kalkıyosun.. insanız sonucta kim hata yapmıyo ki.. aranız süperken hersey yolundayken durup dururken msj çekmemiş ki.. senden ayrıyken demek o kadar bunalmış ki bi şekilde sağlıklı düşünememiş.. ben de öyleyim.. bazıları ayrılıkta sağlıklı düşünüp mantıklı hareket edebilir ama ben tamamen yitiririm mantiğimi.. beynim bulanır.. aklıma gelmesin diye yapmayacağim şeyleri yapabilirim ilk zamanlarda.harbiden saçmalarım yani o anlık kızgınlık özlem gibi saçma sapan duyguların yoğunluğuyla.. sonucta sen de görmüşsün msjları.. seni özledim tekrar baslayalım aslında ben seni hiç unutamadim tarzi şeyler yazmıyosa problem etme.. dedm ya ayrılık acısı fena batmış.. o da saçmalamış.. kimle konusacağini şaşirmiş can sıkıntısından.. .

Bende ortada incir çekirdeğini doldurmayacak bir durum yüzünden sözlümden ayrıldım sonrada pişman oldum...Sözlüm işten ayrılmıştı ve 5 aydır iş bulamıyordu biz sözleneli bir yıl oldu die ailesi nişan istedi işi nişandan sonrada bulurmuş yazında düğün olur dediler ama benim ailem iş olmadan nişan olmaz dediler... Aramızda bu durum nedeniyle sürtüşme oldu ve o gün en son telefon görüşmemizde kayınvalidem aldı telefonu eline neden tartışıyorsunu biz kötü niyetli düşünmüyoruz dedi.. Bende benim için ileriside önemli ben hep kara kara düşünüyorum evi yok işi yok dedimmm kayınvalidem de kendini farklı şekilde yanlış ifade etti demek ki sen oğlumu sevmiyorsun anladım ben seni maddiyatçıymışsın sen dedi (oysaki kayınvalidem beni çok severdi) Bende dedim ki maddiyatçı olsaydım oğlunuzla olmazdım onu iş bulsun die beklemezdim dedim verdim cevabını.. Sonra kafamda herşey netleşti ayrılmalıydım...
Ben ayrılık kararı aldığımda sözlüm bu fikirden beni caydırmak için elinden geleni yaptı ama gözüm kararmıştı bir kere... Ayrıldıktan 3 gün sonra ben bunu aradım ve tekrar görüşmek istiyorum dedim tamam dedi ama ertesi gün oldu fikrimden caydım ve görüşmesek daha iyi olur dedim bu sefer ısrar etmedi görüşelim diye tamam dedi... Aradan bir hafta geçti ve dayanamadım öyle bir boşluktaydım ki tekrar aradım görüşelim yoksa rahat edemiycem dedimm yüz yüze görüştük ve tekrar başlama kararı aldık...Hatta ailemi göndereyim sizinkilerle görüşsünler dedi ama ben iş bulduktan sonra bunun olabileceğini söyledim....
Bir hafta boyunca telefonda konuştuk ve 2 3 gün sonrada tekrar yüz yüze görüşecektik ama en son aileler hakkında aramızda tartışma çıktı...Ben ailemin tekrar bu ilişkiye onay vermediğini ona söyledim... Buluşacağımız günde aradı ben gelmiyorum dedi artık olmasını istemiyorum benim için ailelerimiz çok önemli dedi ileride de sorunlar yaşayabiliriz dedi. Ben tabi şoka girdim onu sevdiğimi söyledim o da ben seni seviyorum ama böyle olması gerekiyor dedi... Aradan iki hafta geçti ve ben mesaj attım buna seni özledim diye ve bu hemen beni aradı bende seni çok özledim dedi,hatırımı sordu konuşmayı fazla uzatmadan tlfnu kapattık. Aradan bir hafta geçti ve bundan tık yok... Bir hafta sonunda ben aradımm bunu bana dedi ki hafta da br iki haftada bir arıyorsun anlamıyorum seni bir arıosun bir aramıyorsun eğer duyguların depreşince arıyorsan arama dedi.. Herkes kendi yoluna baksın dedi uzatmanın bir anlamı yok dedi.. Tabi ben yıkıldım ve ağlamaya başladım.. O zaman neden beni aradın özlediğini söyledin dedim çünkü özledim dedi... Bilmiyorum sizce bana geri döner mi ne yapmalıyım? En aon 4 kasım doğum günüydü ben buna msj attım gayet güzel bir şekilde cvp verdi ama bayram arefesi gece 12 den sonra bayram msj attım hani il kutlayan ben olayım diye ama hala cevap vermedi.. Sizce bitirdi mi yoksa burnumumu sürttürmeye çalışıyor. :(((

Back
X