Ayrldk arkadalar bide ayrlma nedenine bakar msnz?...

yerinde olsam o son mesajına cevaben "çok beklersin" yazardım.
ve bence de başkası var.

ya bence karşısınaa
biri çıktı
ondan hoşlanıyo onunla birlikte olmak
vakit geçirmek istiyo
ama senide üzmek kırmak
aldatmak istemiyoo
vee
çözümü bu pembe yalanda bulmuşş:çok üzgünüm:

aşk sahibine verse verse ilham verir, azim verir
yaşama sevinci verir...
bunlar insanın başarılarını katlar
gerisi bahanedir
seven insan sevdiğinin yanından bir saniye ayrılmasını göze alamayandır :delphin:

valla nedeni ne olursa olsun çok saçma...
''sene sonunda yeniden konuşuruz''
sene sonunda bulursa seni konuşsun ...
darılma ama güldüm bu ayrılık sebebine...

bu işekilde çalışamıomuş ta ,aklı sendeymiş te ,ben sevdiğim aynımda iken mutlu ve motive olunur diye bilirim ,ayrılık girince ki ,sevgi varsa o zaman insan kendini vermez...bu da ilginç miş yani ...bahane bu güzelim ,kaçış yolu bu olmuş ama hiç uyduramamış kılıfına...
hiç taviz verme!

Son düzenleme:
aşk sahibine verse verse ilham verir, azim verir
yaşama sevinci verir...
bunlar insanın başarılarını katlar

gerisi bahanedir
seven insan sevdiğinin yanından bir saniye ayrılmasını göze alamayandır :delphin:

kesinlikle katılıyorum buyrunnnnnnnnnaşktır bizi biz yapan Şeniz

Cnm bence sen hiç bir neden düşünme biten bitmiştir ileriye bak her zmn. Daha kimler kimler gelir geçer bende yaşadım bu devirleri ama şuan arkama dönüp baktığımda ne boş kişileri sokmuşum hayatıma diorm ve gülüorm. Hepsi yaşanmışlık+tecrübe kazandırıo üzülme o yüzden.

canım yaaa anlattıklarından bir an oğlumu kız arkadaşını gördüm
oğlumda kız arkadaşıyla ilşkisini mesafeli sürdürüyor
aynı şehri kazanmalarınna rağmen ünüversitelerini yoğunluğunu bahane edip sık sık görüşmüyorlar
ilşkilerinede isim koymuyorlar
yaklaşık üç yıldır çok düzenli bir ilşkileri var
ama ikiside öncelikle okul ve kariyer diyor
böyle ,ilşki olmaz dersen çekip gideceksin
yok olur dersen arada görüşmelerle devam edeceksin gibi bişey bu işte
oğlumu çok iyi tanıyorum ondan gözlemlediğim bu
ben yapabilirmiydim bunu zamanın da yoo
ama kız arkadaşı ve oğlum yapabiliyor helal olsun çok akıllı çocuklar diyorum :))

canım yaaa anlattıklarından bir an oğlumu kız arkadaşını gördüm
oğlumda kız arkadaşıyla ilşkisini mesafeli sürdürüyor
aynı şehri kazanmalarınna rağmen ünüversitelerini yoğunluğunu bahane edip sık sık görüşmüyorlar
ilşkilerinede isim koymuyorlar
yaklaşık üç yıldır çok düzenli bir ilşkileri var
ama ikiside öncelikle okul ve kariyer diyor
böyle ,ilşki olmaz dersen çekip gideceksin
yok olur dersen arada görüşmelerle devam edeceksin gibi bişey bu işte
oğlumu çok iyi tanıyorum ondan gözlemlediğim bu
ben yapabilirmiydim bunu zamanın da yoo
ama kız arkadaşı ve oğlum yapabiliyor helal olsun çok akıllı çocuklar diyorum :))

valla ben bu duruma ılışkı dıyemıyorum sevgılı Lıllyum, yanı ben de üniversıte okuyorum, ben de okulumu çok önemsiyorum ama bu benı sevdığım adamı görmemeye ya da ıhmal etmeye ıtmıyor hıç bı şekılde.. hayatımda ılk öncelık her zaman o'dur. ama tabı herkesın aşktan bekledığı şeyler aynı değil. kımseyı yargılyamam. CADIARZU

bugün msn de karşılaştık.... slm verdi karşılık vermedim sonra yine yazdı nasıl gidio fln die özür diledi ben konuşmak istemiorum dedim oda sene sonu konuşcaz görüşürüz kendine iyi bak dedi.. bende boşuna bekleme beni bulamazsın sene sonunda dedim neden dedi şimdi olmuyosa o zamanda olmaz dedim oda ooff (ismimi) yazdı ... sölemek istedim sizlerede

ya o kadar emin ki hiç düşünmüyomu onu kabul etmiyecegimi ya anlamıyorum.. :S:S

bu cesaretı ona sen vermıssın canım
uyuz oldum bu cocuga hem yalancı hem cevır kazı yanmasın ayagı yapıor
bence su an sen kesınlıkle onun mesajlarına vs cevap verme
onu hayatından cıkardıgını dolaylı da olsa ona duyur
ve kesınlıkle onu bekleme
aynı derede ıkı kez yıkanılmazmıs kapattıgın defterı acma
cok cok gencsın onune kımler neler cıkar
bu adam tam bır duzenbaz

canım belli ki sınav onun için öncelikli ve seni seviyosa olsa bile sınav onun için daha önemli..yani seni istediği zamn beklemeye alıp istdği zaman yeniden başlatacağı bi robot olarak mı görüyo ne? çok ayıp etmiş..bi kere, bi ilşkide çiftlerden biri ARA VERELİM diyosa o ilşki bitmştr kuzum uzatma sakın..bak canın yanar sonra bunu alışkanlk haline getirr sakın kendni ezdrmee

canım bana da eski erkek arkadaşım ara verelim demişti de bende tamam deyip bir daha yüzüne bile bakmadım.Çünkü ilk çıktığımdı.Ben ise onun 14.süydüm.Ara vermenin mola olduğunu düşünmüştüm.Tabi bir yandan da zır zır ağlıyorum.ama şimdi geriye dönüp bakınca iyiki de tadında bıralmışım diyorum.Zaten sevse, içinde birşeyleri yoğun hissetse ayrılmayı aklından bile geçiremez.Duygusu varsa da kumar oynamış resmen.Ona haddini bildirmek sana kalmış.Konuşmamak ona en iyi silahındır derim.HA bu arada bak nasıl senden sonra başka kızlarla çıkmaya başlıyor ,gerçek yüzünü görmüş olursun

Back
X