Ayşe Arman

jelly123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
2
0
36
Bartın
Ayşe Arman'ın yaptıkları çok çok ilginç. Daha önce mini etek ve sonra türban takarak dolaşıp tepkileri yazı haline getirmişti. Şimdi de trans’ların çok gizli dünyasına girmiş. Onlarla üç gün üç gece geçirmiş.Kimseye anlatamadıkları yaşanmış hikayeleri dinleyip kaleme almış. Yarın Hürriyet Pazar gazetesinde yayınlanacakmış. Okuyup ibret alınması gerektiğin düşünüyorum. Eminim o yazıdan alınacak çok dersler vardır. Bu derslerden en önemlisi herkesin öncelikle insan olduğunu kabul etmek olacaktır.

her ne kadar Ayse arman'ı sevmeyenler olsa da çok basarılı buluyorum o kadını. kendinden son derece emin,özgüveni yüksek boyutlarda bir bayan. e tabi doğal olusu da cabası. dediğin gibi ders alabilmek için okumalıyız yazılarını..

üyenin ilk mesajı.
sanırsam ayşe arman sonunda kkya üye olmuş bayanlar

Son düzenleme:
Aman dikkat kesilin, ayse yine birseyler dokturmus

Dikkat cekmek icin yapamayacagi sey yok gibi ayse armanin, surekli cikis halinde...

Allah askina sanki toplum birbirinden o kadar ayrismis ki kimse turbanlilar hakkinda birsey bilmiyor saniyor,
herkesin ailesinde bi turbanli, olmadi bi komsusu, arkadasi var, o kadar da gizli kapakli yasamiyorlardi..

mini etek desen 60'li -70'li yillarin en favori giysisi, sanki mini etek giyerek aman cok baska bi dunyayi anlatti ,efendim erkek mini etege ne gozle bakarmis mis , sen ne amacla giyersen, toplum o mini etege o gozle bakar, tamamen senin amacin bi etegi oldugundan farkli gosterir..

olmadi gitti kocasiyla en mahrem olaylarini yazdi doktu..

o da olmadi, gitti soyundu resimler cektirdi..

daha da olmadi cinsiyet degistirmis insanlarin arasina girmis, cok mu merak ediyorum hayir !

bilmedigim birseyi anlatmicak cunku biliyorum, kendi gozunde ayristirip, zerrelerine ayirdigi toplumu bize anlatiyor, aslinda toplumdan kopuk, baska bi dunyada kendisinin yasadigini ne zaman algilayacak bunu cok merak ediyorum..

o kadından nefretttt ediorummmmmmm tiksiniorum...... tesettürü komedi dalga konusu yapmıştı.... keşke üye olsada okusaaaa.....

Konu içeriği nedeniyle "Hiçbir başlığa uymayan yazılar"başlığına taşınmıştır.

o kadından nefretttt ediorummmmmmm tiksiniorum...... Tesettürü komedi dalga konusu yapmıştı.... Keşke üye olsada okusaaaa.....

sen türbanlısın anlaşılan bence hiç de öyle yapmamıştı açık bayanların sizi anlayabilmesi adına yaşananlara ışık tutmuştu haşeme giyip denize bile giymişti en bomba anlatımları onlardı

tabi ki kişileri sevip sevmemek kendi, seçimlerimizdir ;ama nefret ınsan ruhu için agır bir histir yorar,yıpratır hırpalar........
şahsen hayatta kimseden nefret etmiyorum edemiyorum sevmek, enazından nötr olabilmek daha kolayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…