Ayşe Arman'a keşke sen ölseydin dediler

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
0
Diğer
[h=2]Prada çanta ve Ray-Ban gözlüklerle Soma'da verdiği pozla tepki toplayan Ayşe Arman o tepkilerden bazılarını köşesine taşıdı, kendisini savundu.[/h]
Hürriyet yazarı Ayşe Arman, Soma'daki madenin kapısında verdiği pozla tepki toplamıştı. Ayşe Arman, madenin hemen önünde çektirdiği fotoğrafla Prada çanta ve Ray-Ban gözlüklerle dikkat çekmişti.

[h=4]"HER YERE AYNI ÇANTAYLA GİDİYORUM"[/h] Ayşe Arman bugünkü köşesinde eleştirileri yanıtladı. Afrika'dan Pakistan'a kadar hemen her yere aynı çanta ile gittiğini anlatan Arman, kendisinin lüks ve marka düşkünü değil tam tersine giyinmesini bilmeyen biri olduğunu söyledi. Ayşe Arman ayrıca kendisine yöneltilen eleştirileri de sıraladı. İşte o tepkilerden bazıları;

[h=4]"KEŞKE BU KADIN ÖLSEYDİ"
[/h] Cenaze evine giderken insan kolyesini, küpesini çıkarır. Âdet, edep bunu gerektirir.
-Prada’yı takmış gitmiş! Yüce Rabbim, senin gibileri ıslah etsin!
-Bacım olmamış o çanta, o takılar, matem yerinde çok cıvıldamışsın.
-O madenciler yerine, keşke bu kadın ölseydi!
-Üzerindekiler belki beş bin, belki on bin eder, ama sen Ayşe Arman beş kuruş bile etmezsin!
-Bilmem kaç Euro’luk Prada çantayı göze sokarak, saati 4 liraya çalışırken ölen insanların yasına tanık olmak, bunun üzerinden haber yapmak, reyting toplamak rezilliktir. Matemin rengi siyahtır. Tek aksesuvarı da siyah gözlüklerdir...

http://www.ensonhaber.com/ayse-armana-keske-sen-olseydin-dediler-2014-05-20.html

Ne tuhaf! Üstünde 5 liralık tişört olsaydı o zaman mı samimi olacaktı?
Bu anlayışa göre takım elbise ile Soma'ya giden bakanlar da samimiyetsiz.
Ya da gemicik alarak asgari ücretle çalışan insanları sömürmeye meyilli politikacılar samimiyetsiz...
Ya da ayakkabı kutularına paraları doldurup yoksula senede 1 kez o da Ramazan'larda yemek vererek senin halini anlıyorum nağraları samimiyetsiz.
Evet bu dünyada hakikaten samimiyetsiz şeyler var...

Evde ki her eşya markadir buyuk ihtimalle ama ucaga binmeden dur ya pradayi birak pazardan çanta al onu tak sonra gozluk olmaz bana kalitesiz gözlük lazim de birde kalitesiz bir gözlük edin satin al sonra hih simdi somaya uygun oldum artik gidebilirim dediğinde mi samimi olacakti bunun hesabini yapmis olmak daha samimiyetsiz değil mi?

T-shirt pantolon ayakkabı taki konusunda hak verebilirim daha sade olunabilir ama gözlük çanta konusu abarti olmus...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Gucleri anca bu kadincagiza yetmis.
basbakana ,bakanlara niye bisey diyememisler.
Tabi derlerse ne olacagini biliyorlar ,bulasamiyorlar.
Samimiyetsiz ve ikiyuzluler

Kot ,tshirt giymek zor olmasa gerek. Ama ve lakin gundeme girmek icin o kadar gereksiz bir olay ki. 301 cani konusun prada cantayi degil.

301 canin söndügü, binlerce insanin kahroldugu bi yere giderken
kolyesini takmayi ihmal etmemis bi kadinin savunulacak bi tarafi yok bence
bu olaya cok abes kacan bi resim.
Gözlük ne alaka? Farkinda degil herhalde heryer kapkara...

Fakire zenginligini sokan bir insan daha yazik.
Yukarida yazan birseyede cevap vermek istiyorm kavga ortami yaratmak degil basbakan ve bakanlarin resmi kiyafeti o bence bu kadinin resmi kiyafeti gibi gorunmuyor belirtmek istedim lutfen hemen tartsma ortami yaratilmasn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cenaze evine giderken insan kolyesini, küpesini çıkarır. Âdet, edep bunu gerektirir.

-Bacım olmamış o çanta, o takılar, matem yerinde çok cıvıldamışsın.

Su iki yoruma katılabilirim sadece bende.Hadi çantayı da çıkartalım cümlelerden.Çanta dikkatimi çekmedi benim hiç çünkü.
Ama aksesuar,takıyla felaket yerine gidilmez ki..
Cenaze evine,taziyeye,henüz içeriden çıkarılmayı bekleyen yüzlerce vefat etmiş işçinin çıkarıldıgı yere gidiyorsun.
Dikkat etmesi gerekirdi.Hassasiyet göstermesi gerekirdi ama yine de orda bulundu.Görevi bu çünkü.Ordaydı ama birkaç ufak yanlış ve eksikle.
Yapılan bazı yorumlar çok çirkin.Bir kadına,bir anneye,bir insana böyle bir söz sarfedilir mi ?Bu kadar mı barbar olduk ?

Kolyeye takıldım ben . Keşke daha düz giyinmeyi akıl edebilseydi .

Ben şu resme bakınca gözlükle çantanın markasını görmedim.
Haber yüzünden dikkatimi çekti.
Açık arar gibi ne incelemişler hayret yani.

Asıl madenci kıyafeti filan giyseydi samimi olmadığını düşünürdüm.

mag ryan'a benzettim. Ayşe Arman diye yutturuyorlar mı yoksa bize

ayşe armanın ne giydiği kimin umrunda yahu, konuşulması gereken bu mu yani, eminim madenciler ya da madenci yakınlarının umrunda bile olmamıştır
matemin rengi siyahtır, aksesurarı siyah gözlüktür demişlerde, o bizim memleketin adeti değil zaten onu akıl edememiş herhalde yazan, kaş yapayım derken...
somadaki sorunlarla alakası olmayan, tamamen magazinel konular

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…