• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayşe Saltık tüp bebek düşünenler

Ays8945

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
2
0
36
45
Merhaba arkadaşlar ben ilk defa bir dr hakkında yorum actım ankarada tüp bebek merkezi ve dr u arayışı olan arkadaşlara yol göstermek adına …
42yaşındayım ve anne olma hayali ile yanıp tutuşan bir kadınım bugün Ayşe Saltık ile görüşmem vardi ve keşke daha önce kendisini tanısaydım diye pişmanım kendisi muhteşem pozitif ilgili güleryüzlü ve heycanlı birisi sizi o kadar detaylı inceliyor ve gözden bir şey kaçmasın istiyor bilirsiniz merkezlere gidersiniz ve saatlerce dr beklersiniz heycanla girersiniz ve hiç bir soru bile soramadan klinikten ayrılırsınız tedavi başlar ne yapıldı niye yapıldı bilmezsiniz sonuc hüsran olur muhatap bulamazsınız içiniz yanar hocaya soru soramazsınız kendisini baska bir arkadaşımin tavsiyesi uzerine coktanidim 41 yasinda basarisız baska bir merkezde 2 denemsinden sonra gozden kacirilian onemsenmeyen sebepler yuzunden ama Ayşe hocayla ilk denemede ufacık ama çok önemli dokunuslarla anne oluyor simdi sizi her an dinleyen her aradiginizda ulasabildiginiz herseyi konusabildiginiz ve gercekten muhtesem ozverili bir dr insallah bende kendisiyle devam ederek bebegime kavusucam tavsiyemdir ankarada dr arayanlar gônül rahatlığıyla gidebilir ve pişman olmaz

Canım merhaba Ayşe saltık hoca ile süreçten memnun musun şu anda da ben de yeni başlayacagım da doktor arıyorum

Canım merhaba Ayşe saltık hoca ile süreçten memnun musun şu anda da ben de yeni başlayacagım da doktor arıyorum
Mermerhaba uzun zamandir girmiyordum mesajınızı yeni gördüm biraz geç oldu cevap icin ama evet Ayşe hocada tedavimize başladık ilk önce eşimin tedavisinin yapılmasını istedi morfolji ve dna hasarı problemimiz vardı herşeyimizle yakından ve özveriyle ilgilendi bu ay tedavimiza başladık ve bugün opum oldu umarım güzel sonuçlar alırız ama içim gönlüm çok rahat herşeyi ozenle takip etti eşimin bile tedavisini kendisi ürologla sürekli görüşerek takibi yaptı her gittiğimde beni motive etti guler yüzü ilgisi ve tecrübesi bir çok isim yapmış dr dan daha üstün diyebilirim bundan sonra gidecek tüm anne adayları içinde önerim olsun diye yazıyorum bunları cünkü bir cok dr u sadece muaynede 30 sn görüyorsun ve soru bile soramiyorsunuz hoacmiza istediginiz zaman ulaşabilmek konisabilmek büyük lüks

Mermerhaba uzun zamandir girmiyordum mesajınızı yeni gördüm biraz geç oldu cevap icin ama evet Ayşe hocada tedavimize başladık ilk önce eşimin tedavisinin yapılmasını istedi morfolji ve dna hasarı problemimiz vardı herşeyimizle yakından ve özveriyle ilgilendi bu ay tedavimiza başladık ve bugün opum oldu umarım güzel sonuçlar alırız ama içim gönlüm çok rahat herşeyi ozenle takip etti eşimin bile tedavisini kendisi ürologla sürekli görüşerek takibi yaptı her gittiğimde beni motive etti guler yüzü ilgisi ve tecrübesi bir çok isim yapmış dr dan daha üstün diyebilirim bundan sonra gidecek tüm anne adayları içinde önerim olsun diye yazıyorum bunları cünkü bir cok dr u sadece muaynede 30 sn görüyorsun ve soru bile soramiyorsunuz hoacmiza istediginiz zaman ulaşabilmek konisabilmek büyük lüks
Merhabalar çook zaman olmus dilerim iyieinizdir çocuk konusunda güzel haberleriniz oldu mu acaba

Back
X