Aysel Tuğluk, neden güvenlik güçlerine taş attı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Tepki çeken fotoğrafa açıklama geldi
HDP Van Milletvekili Aysel Tuğluk, Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinden Kobani'ye geçmek isteyenlere öğle saatlerinde güvenlik güçlerinin biber gazlı ve basınçlı sulu müdahalesi sırasında taş atarken çekilen ve sosyal medyada geniş yankı uyandıran fotoğrafıyla ilgili gazetecilere açıklama yaptı.
Sitene Ekle
tepli-ceken-fotografa-aciklama-geldi-4801201.Jpeg

Taş attığını doğrulayan HDP'li Tuğluk, kendisini savunduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Sınır hattında 3 gündür taleplerimizle ilgili bir muhatap bulamadık. Buna karşılık 3 gündür polis ve askerin müdahalesiyle karşı karşıya kaldık. Polis toplanan gruba biber gazı, tazyikli su, hatta gerçek mermiler kullanarak müdahalede bulundu. Bu sırada benim ayaklarımın yakınından biber gazı kapsülü düştü. Ben de kendimi savunmak için o esnada yerde bulduğum taşla karşılık verdim."
milliyet

napalım bilemedim ki
sınırdan geçenlerle mi ugraşalım yoksa bunların nazlarını mı çekelim etrafı sakinleştirmek yerine bi taş benden olsun demiş insan kendine yakışanı yapıyo tabi:KK12:

cözum sürecinin bir parçası olarak atmış olabilirmi acaba?:KK53: Malum sürece destek vermek için, Okul ve bayrak yakanlar, , taş atanlar, yol kesenler, falan filan....
Maşallah süreç tıkır tıkır işliyor:confused:

Bunların kafaları taş atmaya çalışıyor. Kurtuluş savaşını biz de taş atarak kazanıp bağımsızlığımızı ilan ettik zaten. : D

Back
X