Aysé'nin Günlugu ;)

AyseACeylan

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
4
0
16
Kayseri
Offfff Offfffff .........Dügünume zayiflayacaktim sözdee evlendim üstunden 2 ay geçti bilee.....Dolabim yepyeni kiyafetlerle dolu ama ne haddimeee giriyormuyum HAYIR !

Kendime DUR demenin zamani geldide geçiyor bileee !!! Karar verdim once buraya üye oldum sonrada bir kaç basari hikayesi okudum ve insallah bende birgun buraya baslik acarim ve basari hikayemi yazarim dedim (Insallah!)..

O zamana kadar bir günluk acayim dedim ;) Kendimi kontrol altinda tutmaliyim :)

Insallah hepimiz birbirimize destek oluruz ve bu yolda basariya ulasiriz cunku hic kolay degil....

Baslangiç : 23 Mayis 2012
Kilo : 89.500 KG
Boy : 1.63 cm
Yas : 22

Son düzenleme:
Merhaba, hoşgeldin.
Ne kadar zamanda aldın bu kiloları? İzleyeceğin her hangi bir yol, diyet listesi var mı?
Bu arada evliliğin için kutluyorum, bir ömürde yaşlanın inşaAllah...

Merhaba, hoşgeldin.
Ne kadar zamanda aldın bu kiloları? İzleyeceğin her hangi bir yol, diyet listesi var mı?
Bu arada evliliğin için kutluyorum, bir ömürde yaşlanın inşaAllah...

Oncelikle AMIN cok tesekur ederim :) Ben 15 yasindan beri kilo almaya basladim ve iki kere 93 kilodan 63 kiloya inmistim ama 1.5 seneden beri diyet yapamiyorum onemsemeye onemsemeye aldim basimi gittim ve 63 kilodan tekrar 89 kiloya ciktim :/

1 kere ekmek, seker, tuz, hamur islerini kesicem...Sebze ve meyve tuketmeye dusunuyorum

Evet beyaz ekmek yerine çavdar yiyebilirsin. Bana 2 ay önce tip 2 diyabet teşhisi kondu bende çaya tatlandırıcı katıyorum normal şekerden daha iyi oluyor :)
Ama işte arada yine tatlı kaçırıyorum nefis doymak bilmiyor. Sürekli yesemde şişmesem istiyor :))
Umarım bu yolsa istediğin hedefe kolaylıkla ulaşırsın. Kilon fazla olduğu için ilk aylarda çabuk verirsin. Sporda mutlaka dışarı çıkamazsan leslie yap.
Bende 90 dan 68 e düştüm. Böyle söyleyince utanıyorum eski resimlerime bakamıyorum tanker gibiymişim :25:

Evet beyaz ekmek yerine çavdar yiyebilirsin. Bana 2 ay önce tip 2 diyabet teşhisi kondu bende çaya tatlandırıcı katıyorum normal şekerden daha iyi oluyor :)
Ama işte arada yine tatlı kaçırıyorum nefis doymak bilmiyor. Sürekli yesemde şişmesem istiyor :))
Umarım bu yolsa istediğin hedefe kolaylıkla ulaşırsın. Kilon fazla olduğu için ilk aylarda çabuk verirsin. Sporda mutlaka dışarı çıkamazsan leslie yap.
Bende 90 dan 68 e düştüm. Böyle söyleyince utanıyorum eski resimlerime bakamıyorum tanker gibiymişim :25:

Geçmis olsun.....Bende cikolataya dayanamam hiç:( Tebrikleeer sen nasil verdin kilolari ? :) Bide heeeep sorma istiodum leslie nedir?

Geçmis olsun.....Bende cikolataya dayanamam hiç:( Tebrikleeer sen nasil verdin kilolari ? :) Bide heeeep sorma istiodum leslie nedir?

Leslie evde yürüyüş programı tatlım. Çok işe yarıyor terletiyor, eritiyor :) hareketleride çok basit hiç zorlamıyor. Ben günde 1 saat ondan yapmıştım 1 ay boyunca 5 kg vermiştim.

Leslie evde yürüyüş programı tatlım. Çok işe yarıyor terletiyor, eritiyor :) hareketleride çok basit hiç zorlamıyor. Ben günde 1 saat ondan yapmıştım 1 ay boyunca 5 kg vermiştim.

Nerden indiriyoruz cnm Leslie programini bende baslayayim :) Bugun az seyler tukettim yarin insallah butun irademle basliyorum HEDEF : -15 kg 2 AYDA

Back
X