• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aysiradan gelinlik alanlara bir sorum var? (lütfen)

gulbridetobe

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
737
261
323
Merhabalar kızlar, aysiradan gelinlik aldım ve peşin alırsam indirim yapılacağı söylendi. Nakit olarak sipariş esnasında 3 te 1 ini verdik. Geri kalan tümünü ise provada istiyor. Teslimde değil yani, ben de kaygılayım ya işler yolunda gitmezse ve paranın tümünü aldıkları işçin ilgilenmezlerse die. Kadınlar klubünde 4 yıl önce aysiradan alan biri peşin ödemeyi sipariş, prova teslim şeklinde ödemiş. Ama sizden aysiradan alan varsa alımı ve ödemeyi nasıl yaptı?

Aysira değil ama adanada çok unlu olan arya dan gelinlik aldık ve 3taksit şeklinde gelinliği teslim almadan odedik ve provada bizimle hiç ilgilenmediler potlukları yapmamak için ellerinden geleni yaptılar ve askıları dış çekimde koptu kesinlikle verme peşin

merhaba ben de aysıradan aldım nakitte indirim yapıldı provada yarısını verdim kalanıda gelinliği teslim alırken ödedim

artık hepsini ödedim, fabrika merkezlerini aradım bi sorun olursa bize dönün dedi. Bi de mağazadakilerle gerilmek istemedim. Hazır gelinlik gelecek ne kadar kötü olabilir diye düşündüm. umaırm sorun çıkmaz.

Ben gelinliğimi aysira'dan almadım ama benim aldığım yerde de teslimden önce provalarda ödeme yapılıyordu. Sorun olacağını düşünmüyorum, bu kadar stresin arasında bunu düşünmeyin...

Ben de gelinligimi aysiradan aldım ve önceden ödemeyi yapmadık gelinliği hiç giyemeden teslim aldığımızda ödedi. Ama hazır olduğu için herhangi bir sorun çıkmadı. Endiselenmeyin memnun kalırsınız. Şimdiden mutluluklar.

Back
X