S seda91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2014 5 0 86 34 31 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi seda91 #1 Bizde çok fazla ayva var ve kötü olmaya başladı o yüzden soyup derin dondurcuya atalım diyoruz tatlı için falan bişey olur mu acaba ayvalara
Bizde çok fazla ayva var ve kötü olmaya başladı o yüzden soyup derin dondurcuya atalım diyoruz tatlı için falan bişey olur mu acaba ayvalara
H hazal2006 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2014 35 3 3 44 4 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seda91 #2 seda91 .!.: Bizde çok fazla ayva var ve kötü olmaya başladı o yüzden soyup derin dondurcuya atalım diyoruz tatlı için falan bişey olur mu acaba ayvalara[/ QUOTE] Benim kv koyuyo bende koydum soyup dograyip recel yaptim kaearmamistida Genişletmek için tıkla...
seda91 .!.: Bizde çok fazla ayva var ve kötü olmaya başladı o yüzden soyup derin dondurcuya atalım diyoruz tatlı için falan bişey olur mu acaba ayvalara[/ QUOTE] Benim kv koyuyo bende koydum soyup dograyip recel yaptim kaearmamistida Genişletmek için tıkla...
benlacivert Guru Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2014 6.767 8.892 448 4 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seda91 #3 seda91 .!.: Bizde çok fazla ayva var ve kötü olmaya başladı o yüzden soyup derin dondurcuya atalım diyoruz tatlı için falan bişey olur mu acaba ayvalara Genişletmek için tıkla... Reçel olarak olur başka olmaz.
seda91 .!.: Bizde çok fazla ayva var ve kötü olmaya başladı o yüzden soyup derin dondurcuya atalım diyoruz tatlı için falan bişey olur mu acaba ayvalara Genişletmek için tıkla... Reçel olarak olur başka olmaz.