Ayy cok heyecanlıyım!

umutlardunyasi

sydney
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
288
7
96
- Yurtdışı
Arkadaslar yardimlarinizi ve desteklerinizi bekliyorum. Bugun kontrole gittim. Bende gebelik sekeri var insulin kullaniyorum. Dediler ki gebelik sekerinde insulin ozellikle kullaniliyorsa bebegin erken dogmasi lazim. Haftaya pazartesi saat aksam 6 da hastaneye gidecekmisim. Orda rahmime bir jel surceklermis, o jel rahmimin acilmasini saglayacakmis. Bazen o jel ayni zamanda sancilarin gelmesi icinde yeterliymis. Eger yeterli olmasa ya suyumu kiracaklarmis yada koldan igne vurcaklarmis. Kisaca pazartesi hastaneye yatcam dogum icin. Cok heyecanliyim. Korkuyorum. Dusundukce gozlerim doluyor. Tek basima kalcam pazaretsi aksami hastanede cunku ertesi sabah yakinlarin gelebilir dediler. Eger dogumum baslarsa onlari cagircaklarmis. Nasil vedelascam esimle pazartesi gunu bilmem. Dusundukce aglayasim geliyor umarim o an aglamam. Gurbette olduguumu annemin yanimda olamamasi ne kotu.

Allah yardımcın olsun.inşallah herşey istediğin gibi gider.minik yavrunla bir ömür mutlu olursun dilerim.duaların da bizi yani anne olmak için çabalayanları unutma

ohhhhhhh ne guzel gelmi$sin iste sona opuyorumnanaktan Düsünsene bikac gün icinde kollarinda artik. kokusunu cekicek,nefesini hissedecek,yüzüne doya doya bakacaksin
ben daha yolun yarisindayim umarim senin gibi bende buraya yazarim cok heyecanliyim diye kaydirigubbakcemile5 bende yurtdisindayim benimde kayinvalidemler disinda kimsem yok.. Allah yardimcimiz olsun :CüvCüv:
catir catir dogurr insallahhh bizlerede dua et olurmu:)

canım benim hiç üzülme stres yapma bebişinde etkilenmesin.haklısın yalnız olmak hastanede garip bir psikoloji ama şöyle düşün aslında yalnız değilsin bebeğin seninle annesi ve ona kavuşmak için bir süre başbaşa kalmanız gerekiyor sonrasında büyük kavuşma anı.ne kadar güzel sonuna gelmişsin Rabbim yardımcın olsun bir avazda al kucağına bebişini inşallah.darısı hepimizin başına inşallah.

ay canımmm hadi hayırlısıyla saglıkla gelıcek bebegınız inşallah Allah yardımcın olsun, uzun ve güzel ömurler sizin olsun..

Ayy ne güzell!!! :)))
Keşke bana deseler "hadi gel pazartesi doğum yap" diyee :))))
Hadi hayırlı olsun canım :))
"Yalnızım" diye düşünme annesi, bebişinle berabersiniz ya işte :)))

Bu arada bir noktaya dikkat çekmek istiyorum, bu gibi bir durumda "bebeğin erken doğması lazım" diye bizimkiler direkt sezeryana alırlar ama muhassır medeniyetin gözünü seveyim, bebeği dünyaya erken getirmek için bile normal doğum yöntemleri kullanıyorlar... Allah hepimize böyle etik, ahlaklı doktorlar nasip etsin...

Sagolun arkadaslar,. Tum destek verenler ALLAH sizide bir sancida kurtarsin. Gun sayiyorum artik. 5 gun kaldi. Coook heyecanliyim. Bu sabah ruyama girdi aklimdan cikmmiyor. Uff. eyvahedigeldismile

ay cnm benim, allah yardimcin olsun. böyle biseyi abna deselerdi esim havalara ucardi cünkü o günler gelip sanci baslayinca beni hastaneye yetistirememekten cok korkuyo =)

ne guzel cani az kalmis bebisine kavusmana ..
benimde gunum 5 gun gectigi halde bebegimin gelmeye niyeti olmadigi icin seninkine benzer dogum yasadim
bende fransadayim burdada tehlikeli bi durum olmadiktan sonra sezeryan yapmiyorlar
cuma aksami hastaneye yattim
gece 12 de tampon koydular icinde jel olan agriyi baslatmasi icin
sabaha kadar dogum olmaz dediler esimi eve yolladilar dogum olursa biz sizi arariz dediler
esinden ayrilmak gercekten zor ama karninda bebisin var annesi unutma :))
tampon guya rahim kasilmalarini baslatip acmaya yardim edecek di ama bende ise yaramadi :))
geceyi uyuyarak gecirdim saat basi ebe gelip bakiyordu senin sanci cekmen lazim degilmi deyip guluyordu
sabah yedide sunni sanci taktilar oglum aksam 9:58 de dogdu ancak acilabildi rahmim 14 saatte :)
oglen 12 de 4 cm acilmisti ben epidural yaptirdim ondan sonrasi superdi uyuya uyuya gule oynaya dogurdum diyebilirim ..
bugun bebegim 46 gunluk cok cabuk gecti
o kucagima verdikleri ilk anda yasadigim duyguyu bu yasima kadar asla yasamamistim
mukemmelmis annelik
bu duygulari tatmak icin bile insanin bes alti tane dogurasi geliyor :))

Ayy canim cok sagol aciklamalarinicin. Seninki de benimkine benzer durum. Eger zahmet olmasa biraz daha aciklayabilirmisin dogumun nasildi? Mesela suni sanciyi takinca ne zaman sonra agri geldi ve nasil bir agriydi? 4 cm kadar agri cektin yani. Epidural taktiktan sonra agrin kesilince ikinma hissin gitmedimi? Simdiden tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…