Ayy galibaa bu ayyy oldu

Keros2735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
113
39
28
36
Mayista hap burakip bu gune kadar ugrastik yumurtmada catlama sorunu vardi bu ayyy ovulasyon takibi yaptimm 17.gun cift cizgiyi gordumyani 11aralik hemen o gun iliski yasandi inslalaahh bu seferr olduuu gslibaaa cokk heyrcanlyimmm sizcee bu ayyy olacskk mii??????

inşallah olmuştur canımmm :)

çatladığını nerden anlıyorsunuz kızlar benim test 2 gündür kopkoyu silikleşince mi çatlıyor silikleşmezse yumurta oluşmuş ama çatlamamış mı oluyor?

Arkadadlar kafamda deli sorular simdi brnim sat 25kasim fakat ovulasyon 11aralik yani baya gc oldu peki bennn tahminen gebelijk varsa ne xzaman anlarim testte

Arkadadlar kafamda deli sorular simdi brnim sat 25kasim fakat ovulasyon 11aralik yani baya gc oldu peki bennn tahminen gebelijk varsa ne xzaman anlarim testte
ben silikleştiği günden sonra 12.gün görmüştüm canım sende 11.gün silikleştiyse çatladı yani 22-23 aralıkta görebilirsin

ben 4 senelik evliyim yeni cocuk yapmaya karar verdik kasim ayinda iki kere adet oldum ve bu ay olmadim yarin 6 inci gun oluyo adet gunum geceli idrar testi yaptim negatif sizce hamile miyim

ben silikleştiği günden sonra 12.gün görmüştüm canım sende 11.gün silikleştiyse çatladı yani 22-23 aralıkta görebilirsin
Anladimm anlafim 11 aralik dedigini kuzuumm inndlsahh bakaimmm yaaa cokk heyecanli bidee benimm dun gece 16aralik kasigima agri girdi cikti batma gibi bir dakikadan kisa iki uc kerr sende olmus muydu dollenme belirtisii mi acaba

Anladimm anlafim 11 aralik dedigini kuzuumm inndlsahh bakaimmm yaaa cokk heyecanli bidee benimm dun gece 16aralik kasigima agri girdi cikti batma gibi bir dakikadan kisa iki uc kerr sende olmus muydu dollenme belirtisii mi acaba
evet canım o bi 2 dkklık batma gibi his oluyodu ama regle 3-4gün kala başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…