- 27 Eylül 2021
- 201
- 137
- 33
- 34
- Konu Sahibi HurremSultaan
Merhaba, ben endometrosiz hastasıyım ve ahm değerim cok dusuk durum böyle olunca ve doktorların cocugun normal yolla olmaz dedikleri için biz eşimle hiç korunmadık. Bu ay (eğer adet öncesi lekenmesi baz alırsak ilk gün olarak) 19 kasımda adet olmam lazımdı hala olamadım ne bir leke var ne bi şey ve daha düne kadar sol göğüsum cok acıyordu suan yok acısı ve ara ara cok hafif kasıklarımda ağrılar oluyor ama geçiyor kasık ağrısı zaten endometrosiz olurdu belirtelerimi de kestiremiyorum endometrosizliler beni anlar.. ve ayrıca kasıklarımda böle pıt pıt bısey atıyor mu desem böyle bir his yasıyorum degısık bı durum tarif böyle edebildim
kafamı kurcalayan hayatımda hiç adet günlerim hiç böyle şaşmazdı en azından lekelerim başlardı ve kasık sancısı belirtilerim daha beter olurdu böyle hafif hafif gelip gitmezdi endometrosiz yızunden
test yapmaya da korkuyorum negatif bir sonuc almaktan yoruldum ama bilemiyorum uyku uyuyamıyorum dusunmekten sizce hamılemıyım
biontech aşısı da oldum 2 doz acaba o mu etkiledi diyecegım ama ılk doz etkilemedi ay kafam cok karısıkk