- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah herkesin ne muradı versinyorumlayan olursa çok mutlu olurum
![]()
Eki Görüntüle 593792 Eki Görüntüle 593791 Eki Görüntüle 593794 Eki Görüntüle 593793 Eki Görüntüle 593795 Eki Görüntüle 593796 Eki Görüntüle 593797 Eki Görüntüle 593798
merhaba biraz yorumlamak istedim bu falı yazıcam bekle....
merhaba herşeyden önce, açıkçası ben bu falda sıkıntı göremedim, hatta sıkıntının sürprizlerle dolu geride kalışı var, bir erkek çıkmış, bu adam alnınızdan öpecek, sevgiyle, yapılan hataları anlayarak, çok güzel bir sevgi sunulacak size balon şeklinde bir kalp çıkmış çünkü, iki bayanın da utanması çıkmış, bunlar zamanında haksız yere üzülmenize neden olan insanlar olabilir, arkanda bir sopa saklamışsın bence kullanmana gerek kalmayacak kadar ferah günlerin var, sevgiyle kal....
kalp var iki öpüşen insan var sağdaki uzun burunlu
merhaba herşeyden önce, açıkçası ben bu falda sıkıntı göremedim, hatta sıkıntının sürprizlerle dolu geride kalışı var, bir erkek çıkmış, bu adam alnınızdan öpecek, sevgiyle, yapılan hataları anlayarak, çok güzel bir sevgi sunulacak size balon şeklinde bir kalp çıkmış çünkü, iki bayanın da utanması çıkmış, bunlar zamanında haksız yere üzülmenize neden olan insanlar olabilir, arkanda bir sopa saklamışsın bence kullanmana gerek kalmayacak kadar ferah günlerin var, sevgiyle kal....
Ağzına sağlık canım ne güzel şeyler söylemişsin çok tşk ederim Herşey gönlünce olsun Allah ne muradın varsa versin![]()
canım yaa benim de falıma bakar mısın yüklesem :)
canım yeni gördüm yazdıklarını, umarım kalbi iyi olan herkesin duaları kabul olur, kalbi kötü olan ve egoları için insan hayatını hiçe sayanlarıda güzel allahım ıslah eder, çok kederdeyim de....