Ayyy bi bakıverin kızlar yaa...

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.425
248
Allah herkesin ne muradı versin:71::71::71: yorumlayan olursa çok mutlu olurum:71::71:
$fotoğraf0011.webp $fotoğraf0010.webp $fotoğraf0013.webp $fotoğraf0012.webp $fotoğraf0014.webp $fotoğraf0015.webp $fotoğraf0016.webp $fotoğraf0017.webp

merhaba biraz yorumlamak istedim bu falı yazıcam bekle....

merhaba herşeyden önce, açıkçası ben bu falda sıkıntı göremedim, hatta sıkıntının sürprizlerle dolu geride kalışı var, bir erkek çıkmış, bu adam alnınızdan öpecek, sevgiyle, yapılan hataları anlayarak, çok güzel bir sevgi sunulacak size balon şeklinde bir kalp çıkmış çünkü, iki bayanın da utanması çıkmış, bunlar zamanında haksız yere üzülmenize neden olan insanlar olabilir, arkanda bir sopa saklamışsın bence kullanmana gerek kalmayacak kadar ferah günlerin var, sevgiyle kal....

merhaba herşeyden önce, açıkçası ben bu falda sıkıntı göremedim, hatta sıkıntının sürprizlerle dolu geride kalışı var, bir erkek çıkmış, bu adam alnınızdan öpecek, sevgiyle, yapılan hataları anlayarak, çok güzel bir sevgi sunulacak size balon şeklinde bir kalp çıkmış çünkü, iki bayanın da utanması çıkmış, bunlar zamanında haksız yere üzülmenize neden olan insanlar olabilir, arkanda bir sopa saklamışsın bence kullanmana gerek kalmayacak kadar ferah günlerin var, sevgiyle kal....

Ağzına sağlık canım ne güzel şeyler söylemişsin çok tşk ederim Herşey gönlünce olsun Allah ne muradın varsa versin:71::71::71::71:

Kızlar böyle yorum olmaz İstanbul Bakırköy de bir falcıya gitdiim Yaşam koçu ve astroloji uzmanı medyum murat şahin diye tanınan birini önerdiler internttn aldım adresi gittim. Ve bana ne dediyse çıktı tarih saat dk bile veriyor direk isim veriyor şu tarh saatte bnlar olmuş şu tarh saat te bnlar olcak diyor deneyn derim çok etkilendim açıkcası.. Birde Medyum tolga engin var ikiside aynı süperler ikisinide denedm gerçekten şoook oldum. Google de duygum cafe bistro yazın adresi alın ve gidin :)

canım yaa benim de falıma bakar mısın yüklesem :)

Ağzına sağlık canım ne güzel şeyler söylemişsin çok tşk ederim Herşey gönlünce olsun Allah ne muradın varsa versin:71::71::71::71:

canım yeni gördüm yazdıklarını, umarım kalbi iyi olan herkesin duaları kabul olur, kalbi kötü olan ve egoları için insan hayatını hiçe sayanlarıda güzel allahım ıslah eder, çok kederdeyim de....

canım yeni gördüm yazdıklarını, umarım kalbi iyi olan herkesin duaları kabul olur, kalbi kötü olan ve egoları için insan hayatını hiçe sayanlarıda güzel allahım ıslah eder, çok kederdeyim de....

Amin canım Allah öyle insanlardan korusun bizi

Back
X