Ayyyy kesemizi gördük :-)

Yildiz3335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
233
81
68
37
arkadaşlar çok mutluyumki beeeeeeen şükürler olsun Rabbime herhalde dış gebelik falan diye düşünürken sanırım geç döllenme 6+1 deyiz keseyi bugün gördük....Allah'ım isteyen herkese nasip etsin...şimdi sıra kalp atışlarında inş bi sıkıntı yaşamayız biraz kanama da var dr progestan verdi inş kanamayı keser..dua edin canlar

arkadaşlar çok mutluyumki beeeeeeen şükürler olsun Rabbime herhalde dış gebelik falan diye düşünürken sanırım geç döllenme 6+1 deyiz keseyi bugün gördük....Allah'ım isteyen herkese nasip etsin...şimdi sıra kalp atışlarında inş bi sıkıntı yaşamayız biraz kanama da var dr progestan verdi inş kanamayı keser..dua edin canlar
Aklina kotu seyler getirme :) cok sukur keseyi gormussun 2 aylik olup kalp atislarini duyanlar var :) kendine dikkat et pozitif ol dua et yeter :)

aynen canım yaaa çok mutlu oluyo insan ...ama yarın tekrar gitcem çünkü kanama fazlalaştı hemde pıhtı şeklinde inş birşey olmamıştır :-(

keşke geceden acile gitseydiniz. Allah yardımcınız olsun. bizide haberdar et lütfen.

Siz keseyi gördünüz mü? Günlerimiz çok yakın ben biraz geçsin öyle gideyim diyorum.

Cumartesi günü keseyi gördüm ben de. Ama lekelenmem oldu bu sabah karşı. Progestan kullanmaya başladım şu anda lekelenme falan kalmadı allaha şükür.

Bence git canım doktor kontrolünde olmak önemli bence.

Bebisim sende hamis mi oldun çok ama çok sevindim :)

Çok sagol canım benim. Hamileyim ama bugün lekelenmem oldu. Hemen doktora gittim keseye baktı bi sıkıntı yok kesenin ölçüsü de seklide iyi dedi. Progestan verdi. Allaha Şükür şu anda lekelenme bitti tamamen tekrar olmaz inşallah.

Dua et canım bana hamilelerin duası kabul olurmuş.

Çok sagol canım benim. Hamileyim ama bugün lekelenmem oldu. Hemen doktora gittim keseye baktı bi sıkıntı yok kesenin ölçüsü de seklide iyi dedi. Progestan verdi. Allaha Şükür şu anda lekelenme bitti tamamen tekrar olmaz inşallah.

Dua et canım bana hamilelerin duası kabul olurmuş.

Ay bebeğim benim sende benim gibi lekelenme geçirmişsin bende bu hastalarda 6 7 damla lekelenme geçirdim progestan ile 1 hafta boyunca wc hariç yataktan kalkmamam gerektiği söylendi 1 hafta sonra gittik kalp atislarini duyduk :)
canım benim bol bol dinlen dualarim sizlerle

Ay bebeğim benim sende benim gibi lekelenme geçirmişsin bende bu hastalarda 6 7 damla lekelenme geçirdim progestan ile 1 hafta boyunca wc hariç yataktan kalkmamam gerektiği söylendi 1 hafta sonra gittik kalp atislarini duyduk :)
canım benim bol bol dinlen dualarim sizlerle

Allah razi olsun canım şu anda beni o kadar rahatlattin ki. İnşallah ben de duyarım bebegimin kalp sesini :)

Kul35 arkadaşım dualarim seninle inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya.

Allah razi olsun canım şu anda beni o kadar rahatlattin ki. İnşallah ben de duyarım bebegimin kalp sesini :)

Inşallah bebeğim ben hüngür hüngür aglamistim Bebeğimi kaybediyorum die sonra hemen toparlandim eşimi aradım isteydi ve arcelikte teknisyen beyaz eşyada ağır işi oluyor bazen klima felan takıyor evlere...
neyse çok sakin bir şekilde nerde oldugunu sordum elinde iş varsa iki dakika bırak dedim.
Sonra durumu anlattım bir panik le geldi acile götürdü akşam 7 8 gibiydi.
Çok şükür şimdi minigim benle ve tekmelerini hissediyorum :)
telaslancak bişi yok bu arada stres yasak tamam mı taze hamis ;)

Inşallah bebeğim ben hüngür hüngür aglamistim Bebeğimi kaybediyorum die sonra hemen toparlandim eşimi aradım isteydi ve arcelikte teknisyen beyaz eşyada ağır işi oluyor bazen klima felan takıyor evlere...
neyse çok sakin bir şekilde nerde oldugunu sordum elinde iş varsa iki dakika bırak dedim.
Sonra durumu anlattım bir panik le geldi acile götürdü akşam 7 8 gibiydi.
Çok şükür şimdi minigim benle ve tekmelerini hissediyorum :)
telaslancak bişi yok bu arada stres yasak tamam mı taze hamis :KK66:

Tamam annecim :)) lekelenme bitince rahatladım. Ben de sabaha karşı namaza kalktigimda farkettim ve tabii ben de hüngür hüngür ağlamaya başladım taa ki doktorum kesenin durumy gayet iyi diyene kadar. Doktor sorun yok deyince derin bir oh çektim.

Tamam annecim :)) lekelenme bitince rahatladım. Ben de sabaha karşı namaza kalktigimda farkettim ve tabii ben de hüngür hüngür ağlamaya başladım taa ki doktorum kesenin durumy gayet iyi diyene kadar. Doktor sorun yok deyince derin bir oh çektim.

Kıyamam bebeğim merak etme bebişin sıkı sıkı tutunur sana ;)

Back
X